Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wybór samochodu

JachuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Uzbierałem sobie 30k $ i chciałem je zainwestować w jakiś ciekawy, szybki i zwrotny wózek w stylu retro ;) Zastanawiałem się pomiędzy Pontiaciem GT0 '65 , Chevroletem Chevelle SS, Dodge Chargerem R/T i Dodge Challengerem R/T. Autko koniecznie zwinne i z dobrym przyspieszeniem, koniecznie z podanych. Mówimy oczywiście o wersjach podstawowych, gdyż nie stać mnie na Boosty ;)

57199140501148694665.png

Opublikowano

Z podanych przez ciebie wozów, żaden nie jest zwinny i nie prowadzi się łatwo, w końcu to Muscle Cars. Z podanych wozów według mnie najlepszy jest Pontiac GTO '65, dość dobre osiągi i prowadzenie do ogarnięcia, ewentualnie jeszcze Chevrolet Chevelle SS, dużo ludzi go ma.

Opublikowano

Akurat żadne z tych aut nie jest zwinne bo są to muscle car´y tridne do opanowania.Aute te co podałeś są akurat słabe i mają bardzo słabą sterowność.Dodge najgorszy wybór z tej czwóki bo ma najgorszą sterowność i małe osiągi.Nie polecam Pontiac´a GTO bo jest słaby do tego byś musiał włożyć najlepsze części zeby się pościgać. Jeżeli zalerzy Ci na którymś z tych aut to najlepszym wyborem będzie Chevrolet Chevele SS.Najlepszy wybór z tych co podałeś.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

dzięki panowie, a może macie jakieś własne propozycje? ;)

@DOWN: właśnie jeżdżę Silvią i mi się nudzi, a nie chcę pchać kasy w tuning, wolę kupić lepszy. Tak się zastanawiałem nad Scirocco Zack jeszcze. Ktoś coś mógłby o nim powiedzieć? Osiągi, szybkość, spierdzielanie przed niebieskimi?

57199140501148694665.png

Opublikowano

Z własnych propozycji na pewno nie żaden muscle. Jeżeli chodzi o T1 i autko za IGC to chyba najlepszym wyborem będzie Nissan Silvia. Fajnie mi się nim jeździło na początku, dobre częśći i sobie radzi ;d

DARKVENOM22.png
Opublikowano

...lub vw sirocco. Dobre osiągi, sterowanie tez. Oczywiście wersja sirocco

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

No Sciroco Zack jest ddobrym wyborem bo ma niezłe osiągi i nie najgorszą sterowność.Zależy też jaki masz lvl.Jeżeli 10-20 to dobrym wyborem będzie Mazda rx7

Opublikowano

Chevelle SS ,Challengerem R/T.

Polecam ci ,któreś z tych aut co prawda prędkośc maksymalną mają cienką ale przyspieszenie niszczy.Proawdzenie takie sobie bo jak będziesz długo je trzymał na skręcie wejdą w Drift.Polecam ci te autka .

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja uzywam Dodge Challanger R/T, kupilem go bo mi sie poprostu podoba, kozacko wyglada.

Na poczatku ciezko sie jezdzilo teraz troche lepiej, ale dalej sie ucze, ale jezeli chcesz byc jak kazdy, to mazdaspeed 3, cos takiego.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

Miałem wszystkie te auta co wymieniłeś i najlepszy okazał się Chevrolet Chevelle SS - ma super przyspieszenie i niezłe osiągi ale sterownośc już słabą ale kazdy muscle car tak ma.Oczywiscie musisz włorzyc do nie dobre częsci bo na "sucho" bedzie słaby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...