Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][No-WL][Premium][Beta]Twisted-corners

Jimmi Raynor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngTwisted-cornersDiamond_%28Gem%29.png

inf0.png

de2zjo.gifAdres IP: 188.165.226.40:25077

de2zjo.gifTyp Serwera: FreeBuild,4fun,Survival(Ciężko jedno znacznie określić)

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Tak

de2zjo.gifSloty: 25

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

pluginy.png

Jak na razie nie możemy wam podać wszystkich gdyż non-stop są edytowane.

zespol.png

Micha$ i Karokendo

dodatkowe.png

Nasz serwer łączy w sobie wszystko co najciekawsze w Minecraftcie. Obecnie jesteśmy w fazie beta-testów lecz potrzebujemy graczy by pomogli nam uczynić nasz serwer najbardziej przyjaznym dla graczy. Zapraszamy. Prowadzimy nabór na niektóre ciekawe rangi!

Sklepy sms do serwerów mc, launchery non-premium i premium, własne klienty do gry z "kostomizowanym" menu, aplikacje statystyk serwera na androida.

Pisz śmiało na priw co potrzebujesz. Odezwę się jak tylko przeczytam wiadomość.

Opublikowano

Serwer super. Aktualnie jest w fazie budowy, ale jest jednym z fajniejszych serwerów na jakich grałem. Nie tylko nudny FB czy SV ale też 4FUN, czyli różne mapy do potyczek na łuki, miecze. Jak narazie zbyt krótko pobyłem, żeby odkryć wszystkie uroki serwera, ale gorąco zapraszam wszystkich użytkowników, aby tworzyli tę społeczność razem z Nami :) Pozdrawiam i życzę wielu sukcesów. :D

Opublikowano

Szczerze polecam serwer, bo jest na co liczyć! Już sam się przekonałem jakie niesamowite rzeczy tam są :D Po prostu, nie będzie drugiego tak zajefajnego serwera :D

omx6dh6.png

Opublikowano

Serwer jest naprawdę świetny. Oferuje on mnóstwo rodzajów zabawy więc można zagrać PvP a potem pobudować sobie w mieście.

Na razie to tylko beta ale naprawdę warto zagrać na serwerze już teraz i tworzyć społeczność razem z nami!

Opublikowano

Polecam. Nie widziałem serwera oferującego tyle możliwości.

Co prawda jest w fazie beta i nie wszystko zostało uruchomione ale warto już dziś zagrać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...