Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy się opłaca ?

mikuss97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy oplaca sie kupowac maske patrioty na 90 dni

Daje 3speeda

10staminy

10 na heda

i kosztuje 5k nx zwykle okulary dodaja 3 speeda i sa prawie darmowe bo za gp i pytanie czy dla tych 10%staminy kupowac ta maske za.5 k czy nie

2pytanie czy kupowac trzy slotowy czy 2 slotowy ktory jest 2xtanszy

i to ze na plecaku jest napisane ze -3%speed to jak mam 25 speeda to odejmuje i mam 22 czy odejmuje tylko te 3%

Opublikowano

/Pamiętaj o prefikach

1.Dla mnie szkoda NX bo 10 staminy to nie wiele a jak wleci ci bańka to 10% mało co cie uratuje

2. Po co ci 3 sloty (Chyba że będziesz FT cisnąć jakieś) choć myśle że 2 sloty stykają.

Jak masz -3% speeda to jak masz np 25%speeda to odejmuje 3% speeda to masz 22% speeda proste :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Moim zdaniem powinieneś zabrać sobie te okulary 3% speeda szkoda NX na takie bzdury, kup sobie 2 slotowy plecak, ponieważ nie opłaca się nosić tylu broni naraz, a i będziesz miał 22 speeda ;)

Opublikowano

jesli masz lvl to okulary

jesli nie to maska

jesli grasz qr to 3 sloty

jesli eli itp to 2

Opublikowano

lvl na okulary to mam quarentine cisne dosc czesto zawsze moge kupic speca za gp

a propos jest moze jakas ciekawsza rzecz poza patriot maska??

Opublikowano

lvl na okulary to mam quarentine cisne dosc czesto zawsze moge kupic speca za gp

tak np, maska tego goscia z annonymous czy jakos tak

Opublikowano

Cyclops bandama?

Opublikowano

Taa cyclops bandama będzie naj wyborem. A może jakaś broń? Lub spec broń?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Na Face najlepszym wyborem są okularki, ponieważ z przydadzą się wszędzie jak i na SD, Eli, na QR będziesz szybciej biegał.

Opublikowano

czy oplaca sie kupowac maske patrioty na 90 dni

Daje 3speeda

10staminy

10 na heda

i kosztuje 5k nx zwykle okulary dodaja 3 speeda i sa prawie darmowe bo za gp i pytanie czy dla tych 10%staminy kupowac ta maske za.5 k czy nie

2pytanie czy kupowac trzy slotowy czy 2 slotowy ktory jest 2xtanszy

i to ze na plecaku jest napisane ze -3%speed to jak mam 25 speeda to odejmuje i mam 22 czy odejmuje tylko te 3%

Tak, jeżeli pisze, że -3% speeda to jak masz 25% speeda więcej zostanie Ci 22% speeda, także jeżeli jesteś nastawiony na speeda lepiej brać zwykły plecak który nie odejmuje speeda.

Patriot Skull Mask, bierz, polecam. Duży speed, kiedyś tak się ubrałem i grało się, aż miło ;) Nie zapomnij wybrać polskiej :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...