Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno tabletu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedlugo jade do Polski i mam zamiar zrobic sobie maly prezent w postaci tableta, dobra do rzeczy chce sobie na poczatek kupic takiego do 250-300 zl nie interesuja mnie komentarze typu "gowniany itp nie oplaca sie kupic" takie komenty beda nagradzane warnami. Prosze was o jakies tablety w miare przystepne do tej ceny i najlepiej jak byscie dawali aukcje allegro z gory dzieki i przepraszam za brak polskich znakow lecz pisze z angielskiej klawy:

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Za 300zł , dobrego tabletu nie kupisz.

Pozbieraj z 700zł i dopiero kupisz coś porządnego.

Lecz radze przemyśleć kupno tabletu , ponieważ to jest syf.

Pozdro

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Ja bym Ci nie radził kupować tabletu. Lepszym wyborem będzie jakiś lepszy telefon lub jakaś konsola, np PS VITA.

Za tą cenę nie ma wcale wyboru, musiałbyś dozbierać jeszcze troche.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Up , dlatego nie chce wydawac 700 zl na tableta ktory ma takie samo oprogramowanie lecz rozni sie parametrami ;d mi potrzebny jest do neta zeby se cos na ipli obejrzec wieczorkiem itp. Czekam na dalsze propozycje bede nagradzal lajkami

Opublikowano

W media expert masz MANTA za 199 zł ;)

Parametry:

Procesor: INFOTMIC X210, 1GHz, System operacyjny: Android 2.3, Pamięć RAM: 256MB, Pamięć wbudowana 4GB, Ekran: 7?TFT, 16:9, 800×480 dotykowy, Internet: WiFi 802.11b/g, Czytnik kart: Micro SD max. 32GB, Złącza zewnętrzne: USB 2.0, 1x LAN (RJ45), Kamera: Wbudowana, Wbudowany mikrofon, Audio: MP2/MP3/WAV/AAC/WMA, Video: MPEG1/2/4,MJPG,H263 (1280×720),H264 (720× 480), Zdjęcia: JPG/JPEG/PNG/BMP, Bateria: 4000mAh

XPA9.png

Opublikowano

@Twistekxx a orientujesz sie czy w media markt jest albo w empiku ? tak w ogole dzieki za pomoc lap lajka

@dawid9 dzieki wielkie :) slyszalem ze goclever nie jest taki zly wlasnie dzieki za podanie aukcji do modelu lap lajka.

Ale wkurwi***** jest brak polskich znakow...

Opublikowano

@Twistekxx a orientujesz sie czy w media markt jest albo w empiku ? tak w ogole dzieki za pomoc lap lajka

Nie mam pojęcia :unsure:

Za 300 zł to najwyżej tablet graficzny kupisz....

Jedyny słuszny tablet to na razie Ipad, reszta ssie.

No wiesz nie każdego stać żeby wywalić 2-3 tyś na tablet <_<

XPA9.png

Opublikowano

Dobra dzieki za pomoc :) niedlugo bede w Polsce to przejade sie po sklepach zobaczyc ta mante bo u mnie nie ma tego sklepu media markt :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...