Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M2Bob Fish bot ban?

Gymat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak już wiecie przy instalowaniu m2bob nie trzeba blokować hack shield. Gdy go zablokujemy m2bob nie bedzie działał. Więc tak oto ostatnio mialem postac ustawiana na fish bot i po 3godz zostala ona zablokowana . Napisalem do support , powiedzieli że to logi wykazały. To nie pierwszy taki przypadek moj. Gdy exspie to bana nie dostałem za hack shield.... Nie rozumiem prosze mi to wytłumaczyć.

Opublikowano

Nie koniecznie musiał pisać na szepcie, żebyś miał zagadkę pisał na ogólnym ;)

Opublikowano

to co teraz napisze to nie potwierdzone info, nie mam na to dowodow, ale jest to bardzo, ale to bardzo prawdopodobne.

blokady systemowe hs są nakładane tylko wtedy gdy w czasie 24h złowisz określoną, ponadprzeciętną ilość rybek, no i rzecz jasna w ciągu tych 24h bedziesz ciągle łowił i ani razu nei ruszysz się z miejsca.

jeżeli bana dostałeś po 3h, na 100% złapał cię gm. i nie mów że ci w supporcie pisali że logi to wykazały bo gm nie może udostepniać tego typu informacji.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

M2bob ma funkcję AntyBAN - może jej nie włączyłeś, a FB widać tzn. gość daje handel i itemki za free, pisze na checie, bije Cie na wolnym - a ty nic. Więc trudno się dziwić.

GM mogą też biegać na /inv i wtedy nie widać ich na mapce a z kolei nie wiem jak działa antyban w takiej sytuacji.

A moze poprostu ktos przechodzil i widział jak tylko staleś z wędką, poszedł sobie i potem znów wrócił i zobaczeł jakiś wyrzucony item przy tobie - a ty dalej stoisz nieruchomo - wszystko jasne FB

56192811659226831322.jpg

Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - S. Lem
Opublikowano

Sorki że offtop ale to zdanie

Witam. Jak już wiecie przy instalowaniu m2bob nie trzeba blokować hack shield. Gdy go zablokujemy m2bob nie bedzie działał.

bardzo mnie rozśmieszyło :D

Sama gram na M2Bob z zablokowanym HS i wszystko działa. Jak nie sprawdziłeś to nie gadaj.

@top Strepsils wszystko wyjaśnił. Jak już łowisz na FB to łów daleko od miasta i na CH na którym jest najmniej graczy.

Opublikowano

Nic wam nie da łowienie daleko od miasta ETC :)

Logi i tak wykarzą. Każdy FB jest wykrywalny jednie nie te stare które łowiły za pomocą myszki i pixel :)

server_24718.png

Zapraszamy !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zadne wchodzenie w mapki z mala iloscia ludzi nic wam nie da a nawet zaszkodzi poniewaz GM ma taka opcje ze wpisuje sobie komende i ma napisana ilosc i liste od góry do dołu wszystkich osób aktualnie znajdujących sie na mapie dlatego chowanie sie po oazach lasach itp to jeszcze gorzej. bedac w m1 gm odpala swoja liste, ma np 500 osób - jaka jest szansa ze akurat sprawdzi was? sprawdzi pewnie pare i mu sie odechce.Wchodzac na taka pustynie gm ma liste np 20 osób bo tyle aktualnie znajduje sie w pustynii - 5 minut i sprawdzi wszystkie a ty masz bana za fb bo myslales ze jestes cwaniak i spierdzielisz do oazy ;)

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...