Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Combat się tnie

nyrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem taki jak w temacie neta mam 4mb kompa: procek amd fx4100 3,6ghz turbo 3,8 grafa:nvidia gt520 2gb, 8gb ramu plyty nie pamietam.

Opublikowano

Może dysk masz zapchany niepotrzebnymi śmieciami? Ściągnij jakiś program do czyszczenia kompa, np. CCleaner i przeczyść dysk i rejestr ze zbędnych śmieci. Zrób defragmentację dysku. Od dawna tak masz?

Opublikowano

Pobierałeś coś dziś?

Jak tak to skasuj to O_o

Odpal grę z gameboosterem.

Może ci sie procek przegrzał czy cos wyczyśc PC od środka

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Odpalilem gamebostera i to samo, temp procka na GB pisze 255stopni C wtf? Teraz odnistalowywuje smieci troche tego jest ponad 300 gb ale dziwne bo mam dysk 1tb.

Opublikowano

Ściągnij speed fan i zobacz jaka jest temp :) Bo ta co napisałeś to już byś raczej nie odpalił kompa xD Ba CPU już by nie istniało i na pewno by po płycie poszło...

max 70-75 stopni ale to też za dużo

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Na speedfanie pisze ze cpu ma 0 stopni wiec raczej nie działa, pod cpu sa temp1 32C temp3 41C temp4 0C

Opublikowano

Ścinki są regularne non stop czy raz na jakiś czas? Jak cały czas to po prostu zreinstaluj grę.

Od dziś mam zacinki :/

Pewnie po patchu

Opublikowano

Na speedfanie pisze ze cpu ma 0 stopni wiec raczej nie działa, pod cpu sa temp1 32C temp3 41C temp4 0C

Napisz mi Temp.

Core1

Core2

Core3

Core0

Opublikowano

Rób format ! ściagnij CPU-Z i daj screena zobaczymy jak działa ci Procesor

@Down

Ściągnij z Torrentów ;p

Opublikowano

w tym problem ze nie mam windowsa :/ Na wszystkich tych programach pokazuje ze rdzen ma taktowanie 1,7ghz a w rl powinien miec 3,6 o co biega??Dodam że nie mam sterowników od procka bo nigdzie nie mogłem znaleść

Opublikowano

Spróbuj przeczyścic dysk CCLeanerem i odkurzaczem, usuń zbędne programy, podaj swoje łącze internetowe.

Podczas grania wszystko wyłącz, ustawienia na najmniejsze, możesz spróbować zmniejszyć rozdzielczość.

Opublikowano

te 1,7 ghz to to licznik przez x6 u ciebie max jest x14-5 nie wiem do końca :) Oznacza to, że procesor się nie wysila i ciągnie mniej prądu to jest normalne ;p Sterowników od Procesora nie ma xD Są do płyty głównej ;p

@UP

On ma kompa na którym może grać w ta grę na rozdzielczości HD z max size

Ściagnij to TeamViewer 7 i napisz mi passy na PW może pomoge ;p

Opublikowano
w tym problem ze nie mam windowsa

to co masz ? Linux? luld. U sux, ale chuj.

Rób format !

jebnij się w czoło... po kiego ma robić formata dla jakiejś chujowej gry...

Dobra, jedziem.

Po 1. skan kompa, chuj mnie obchodzi ze będzie Ci się robił 2 dni, ustaw skanowanie całkowite i odejdź od kompa, idź na dwór, pobaw się błotem czy co tam w tych czasach robią dzieci.

Po 2. Update Sterowników, wszystkich. (ofc. poza kartą dźwiękową jeśli masz doczepianą na PCI, tak samo sieciową, jeśli jednak masz zlutowane to pobierasz też)

Po 3. jeśli masz jakieś dodatkowe wiatraczki np. ze starego kompa, podłącz je i postaraj się ustawić w stronę proca/ karty graficznej.

Pytanko do Ciebie.

Inne gry działają płynnie? oczywiście chodzi mi o FPSy multiplayer a nie single.

bo może być tak że serwery są przeciążone. Jeśli działają płynnie, to możesz pobrać na nowo CA, nie instalujesz ze starej instalki tylko nowe pobierasz...

jeśli nie działa, wypierdol CA i olej to gówno.

@edit.

Beczkowóz, dostałem warna za wyzwiska xD Ciul z tym że pomagam chłopakowi xD

Beksą

Nie urodziliśmy się w szpitalu, tylko w internecie

Opublikowano

Raay uruchom przez game boostera grę ;p a powód masz duży ping ta gra z tym jest tragiczna :( Dodam ty masz 39 ja jakieś 4 i też mi czasem się tnie przez ich serwery ! To nie ty masz problem tylko oni nie stabilne serwery xD Jak masz BF3 nie graj w te gówno @UP ma racje 30% graczy to hakerzy i jak tu grać?

Gość _Maxiu_
Opublikowano
Spox dodam że w Battlefielda 3 pykam i nie ma lagów

Hhmm...

Dobra, jedziem.

Po 1. skan kompa, chuj mnie obchodzi ze będzie Ci się robił 2 dni, ustaw skanowanie całkowite i odejdź od kompa, idź na dwór, pobaw się błotem czy co tam w tych czasach robią dzieci.

Po 2. Update Sterowników, wszystkich. (ofc. poza kartą dźwiękową jeśli masz doczepianą na PCI, tak samo sieciową, jeśli jednak masz zlutowane to pobierasz też)

Po 3. jeśli masz jakieś dodatkowe wiatraczki np. ze starego kompa, podłącz je i postaraj się ustawić w stronę proca/ karty graficznej.

Zrób dokładnie tak jak napisał.

jeśli nie działa, wypierdol CA i olej to gówno.

Nic dodać nic ująć.

Bez CA da się żyć.

Może być to jeszcze spowodowane przez Nexona ( te lagi, bo najczęściej jest tak, a dokładnie na Alpha...)

@Bałdałej beczkowóz <3 <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...