Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinowe Ciuszki

JachuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano ;) Przeglądając neta, znalazłem coś takiego:

oraz parę zdjątek:

1_ninj10.jpg

hpim3695.jpg

lowy_p10.jpg

lowy_g11.jpg

hpim3696.jpg

hpim3698.jpg

hpim3699.jpg

I efekt końcowy:

45300696.jpg

Co o czymś takim myślicie? To jeszcze zabawa czy uzależnienie? Co myślicie o łączeniu życia z grą? Piszcie w komentarzach ;)

btw, uszyje mi ktoś stal dla szamana? :D

PS: swoją drogą kumpel wyciął kiedyś FMSa z blachy xD

57199140501148694665.png

Opublikowano

hahah boskie ;d Trzeba miec talent do takiego czegos.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Łoooo, przyznam że ja zrobiłem koziki z drewna ^^ I napierdalałem w beczke z kolega myśląc że to metin xDDDD

Beka straszna teraz z tego jest ;d

OndteAw.png
Opublikowano

O ile dobrze pamietam to te kostiumy byly na konkurs z metin2.sg, w ktorym mozna bylo wygrac punktow w ISie za ok. 200zl wiec sam chetnie bym spedzil kilka/kilkanascie godzin na zrobieniu kostiumu, aby tyle wygrac.

Opublikowano

haha ze jesteście zdrowo .....;D I git ,czekam na kolejne projekty...Czekam na szmaragda ;D

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Opublikowano

To jest z forum bodajże francuskiego. Dawno temu też to widziałem. Wpiszcie sobie w googlach metin2 cosplay to będzie tego więcej.

lub przejrzyjcie ten temat

http://board.metin2.fr/board36-archives/board184-archives-metin2-fr-le-jeu/board37-archives-discussions-g%C3%A9n%C3%A9rales/210181-projet-cosplay-metin2-pour-la-japan-expo/index10.html

dscn0260i.jpg

dscn0264h.jpg

dscn0267o.jpg

blabla ogółem jest to bardzo fajne ale zostawiając ten temat otwarty pozwolę Wam na ogromny spam. Chyba wszystko na ten temat napisałem w tym poście a jakby ktoś był zainteresowany dodaniem czegoś lub by mu się moja decyzja nie podobała to zapraszam na pw lub gie gie

@ejsboj

nie czaję jak ma się rozwinąć ta dyskusja, jak będą tutaj posty takie jak te glinki to imho powinno polecieć sporo warnów, na moje to jest to samo co napisanie "fajne, dzięki, +", ale dobrze. jak pan chce :>

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Strepsio, zostawię temat otwartym. To Wasze zadanie jest tego przypilnować, a nie zamykać temat, gdzie nawiązała się dyskusja.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Wow, ma dziewczyna talent ;)

Wyobraźnia to taka kraina gdzie zawsze czujemy się szczęśliwi.

To właśnie w niej wszystkie marzenia się spełniają.

Opublikowano

Przepraszam, że tak powiem, ale jedno co mi przyszło do głowy gdy na to patrzyłem to jedynie

dafaq?

Widzę ogrom pracy włożony, efekt końcowy także fajny, ale czy było warto ? Moim zdaniem to już jest uzależnienie.

Opublikowano

Sama nieraz wyobrażałam sobie siebie w stalce albo hwangu, wymachującą mieczem z grzbietu bojowego tygrysa, ale żeby tak w rzeczywistości się bawić w robienie itemków z gry (wystarczy wspomnieć, że mam tyłek szeroki jak trzydrzwiowa szafa i w szacie dla szamanki wyglądałabym jak salceson owinięty w kawałek tkaniny)... Mam tylko drewniany miecz, który kupiłam na wycieczce jak byłam w podstawówce - kształtem przypomina nieco fmsa, ale jest czarny i grubszy :D

Podziwiam autorów owych metinowych wdzianek za to, że im się chciało i że poświęcili sporo czasu, żeby odzwierciedlić wirtualny pierwowzór! Najbardziej jednak rozwalił mnie ten napis nad głową... Zrobiłabym sobie taki, z moim wiekiem zamiast poziomu i nosiłabym sobie, że hej, ale pewnie wzięliby mnie za idiotkę...

Myślę jednak, że zbroje i itemy z gry zrobiłyby furorę na Halloweenowych zabawach!

lolimtoast.gif

Nowicjusz
Opublikowano

Kupię stalkę, m1 (Rzeszów) CH1 pod kowalem. :D

Nie no, boskie. :)

Boski talent.

Opublikowano

Po pierwsze talent.

Po drugie ogromne chęci.

Po trzecie pomysł.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Fajne, podoba mi się ta stalka dla szamanki ^^

100% wykonana prawidłowo.

Takie zbrojki, miecze, łuki jest fajne i nie robi z człowieka jakiegoś no-life'a

Ale biała koszulka z napisem Metin2 to już masakra.

201581433273810245187.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...