Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MOD ME i czas online.

ruku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze,

Mod ME, nie posiada czasu online, i jak znam życie, to pewnie topki userów i takich innych hooków, które się automatycznie nie włączają, tylko należy je ręcznie konfigurować.

Rozwiązanie:

ACP -> System -> Ustawienia -> Hook(s) -> Time online (coś tam dalej, nie pamiętam dokładniej nazwy moda) -> Wybieranie grup, które mogą widzieć Top online oraz wybrać, która grupa możesz z tego korzystać -> Zapisz.

A co do top reputacji, bo też jej nie miałem jak stworzono mi rangi to:

ACP -> System -> Ustawienia -> DP3x mods -> Top Reputation -> no i zaznaczasz, kto może widzieć topkę - grupa.

zapewne ta ranga nie ma jeszcze uprawnień do nagród, no to już w:

Aplikacje -> Awards Managament System [coś takiego, nie pamiętam dokładnie nazw modów] -> Permissions -> i ustawiasz kto może widzieć nagrody, dawać, odbierać.

chyba tyle

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Nawet nie zauważyłem :). Fakt, praw do nagród nie mam, ale mnie to nie robi różnicy. Dzięki za wstawienie się, ale można to było zrobić na pw, bo temat o mnie zasypuje np powstanie działu LOTR :).

anyways - dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...