Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarRock PSP

Jacek6594

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej dacie może link do pobrania warrockpsp bo już nigdzie nie mogę znaleźć. Tamte pousuwali i wg ; /

Na rapid wyskakuje ,że nie mogę pobierać 2 plików jednocześnie( a ja pobieram jeden plik nie wiem o co chodzi)

A na spedy ,że muszę mieć konto premium.

Dacie mi link gdzie to normalnie pobiorę ? Proszę limit lajków murowany!

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

Jest server ale jak sie probuje podlaczyc to wywala odrazu :(

#up thx ze podales link mi tez sie przydal masz lajka :D

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

O co chodziło z tym bugiem na exp.

Jak wiecie wszystkie pojazdy nie są dokończone, a gdzie na cqc są pojazdy? na mapie beg...tam nad statkiem lata taki helikopter. No i to właśnie przez niego dostawało się tyle expa. Trochę kombinowania i gra się kończyła co 2 sek. i trwało to z 15min. Normalnie po skończonej mapie miało się z 200 coś pkt. a jako że gra konczala się co kilka sek. to dostawało się ciągle po te np. 200pkt.

snikersproject1.png
Opublikowano

Warrock na psp?! Kiedyś grałem w tą gierkę cholerka, a ostatnimi czasy zacząłem się bawić moją portką, hm..

Jeżeli działa dalej wszystko pięknie, to właśnie ściągam. Chodzi na sofcie ..jaki to ja miałem.. Zdaje się, że 6.20 PRO-B10?

Opublikowano

NIe na psp. To jest zwykły WR tylko, że polski. To oznacza WarRock Privat Server Project.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Aha, no właśnie tak się spaliłem, bo przed chwilą ściągnąłem i.. :P

Ujmę to tak: hahahhaha xD ale ostro spaliłem.

No trudno, ale na serio nazwa jest tak podchwytliwa.. Pewnie nie tylko ja się na tym złapałem, ale cóż.. nie siedze w WarRock'u, więc wybaczcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...