Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GIFT CODE!

Jacek6594

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie jest gift code. To co ma on na tej aukcji możesz zrobić za free tj. zwykłe konto do minecrafta do grania na minecraft.net. Nie jest to gift code

Opublikowano
Na tej aukcji kupisz NOWE i ORYGINALNE konta, które umożliwiają grę w Minecraft classic w trybie:
  • MULTIPLAYER
  • SINGLEPLAYER

Czyli w pewnym sensie oszustwo, nie bierz ;).

Opublikowano

To jest tak jakbym ja miał robić konta na MPC i po 3zł sprzedawać :)

Proszę o zdjęcie kilku %, tak bardzo staram się pomagać...

Sygna.png

Robię sygnaturki i nie tylko ;) Pisać GG: 38671478 !

Opublikowano

A nie macie jakiegoś taniego konta ? Mam ponad 13 lat z kąd mam wziąć ponad 100 zł na minecraft :/ ?

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

A nie macie jakiegoś taniego konta ? Mam ponad 13 lat z kąd mam wziąć ponad 100 zł na minecraft :/ ?

Poszukaj sobie na allegro ale bądz ostrożny taki giftcode minimum 50zł kosztuje i patrz porządnie oferty bo np na dole strony pisze

aukcji sprzedaje kod do strony www.minecraftpremium.aey.pl
[color=#ff0000]Nie sprzedaje kont premium/giftcodów.[/color]
Zastrzegam sobie prawo do wystawienia komentarzy negatywnych wychodzących poza sprzedawany kod.
W przypadku, gdy kod nie działa należy wysłać wiadomość drogą emailową.

Czekaja na głupka który kupi niby giftcode a dostaje puste konto :D

@Jacek6594 Tak ale poprzez kupno innych gierek ^_^

Opublikowano

Po co ryzykować? jeżeli stać Cię na 50 zł by kupić w allegro. Uzbieraj drugie tyle i kup na konta gier. Znając życie po kupnie na allegro będziesz płakać tutaj że nagle zalogować się nie możesz ; >

Opublikowano

To nie jest giftcode tylko konto na minecraft.net i będąc na koncie możesz grać w mc classic na przeglądarce w single i multi. ;)

Opublikowano

Kolego nie radze .. Popatrz CLASIC nie masz orginala sciagniete na stronie mozesz jedynie grac na orgnialu . nie radze ;]

smieszny123.png

xpr0xckmx.png

dziecko18lat.pngMP7a1 gold jest jak cos :D

Pomoglem daj + To nie boli !!!

Kontakt:

gg:28976902

Opublikowano

Kolego! Kup sobie droższe, choćby za 40zeta, bo te mają większe prawdopodobieństwo działania. Nie bądź naiwny. To sensu nie ma. Może będzie działało - kupisz i co? Za 1miesiąc konto będzie nieaktywne, bo kody są z jakiegoś gó*nianego generatora zapewne. Pozdrawiam, nie kupuj. Kup za 40-50zł. a nie będziesz żałował.!

Opublikowano

Ja kupiłem na allegro dawno dawno temu za 49zł i wszystko śmiga elegancko ;)

Jezeli Ci pomoglem w poscie daj LUBIE TO :)

To Ci nie zabierze duzo czasu jedynie 5 sekund :D

Opublikowano

Jak to jest z allegro.

Konta za 20-50 zł najczęściej kupowane są z kradzionych kart kredytowych, gdy osoba której skradziono kartę zablokuje ją jednocześnie cofa wszystkie przelewy od skradzenia karty kredytowej, kasa wraca na konto a z konta mojangu jest usuwana, tym samym tracimy gift-code.

Opublikowano

TO nie są oszuśći bo ci napisali "Na aukcji oferuje nowe i oryginalne konta umożliwiające grę w Minecraft classic w trybie MULTIPLAYER I SINGLEPLAY"

800-200-110647.jpg?6323

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...