Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pojazdy Pancerne, Snajpier, Amunicja.

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien dylemat. Zastanawiam się nad wyborem karabinu snajperskiego, lecz nie wiem który opcjonalnie zadawałby większe obrażenia patrząc na wielkość amunicji. Ktoś mi doradzi ;)?

- M98B [338 Magnum] Powtarzalny

- M39 EMR [7.62x51mm] Samopowtarzalny

- L96 [7.62x51mm] Powtarzalny

- SW-98 [7.62x54mm] Powtarzalny

Oczywiście standardowo u mnie luneta x12, dwójnóg.

Czy broń o takiej samej wielkości amunicji różni się czymś poza innym trybem strzelania? Bo teoretycznie widać od razu, że M39 EMR jest lepszy od L96, gdyż jest samopowtarzalny.

- Pojazd o nazwie "PLOT" co to w ogóle jest i gdzie on występuje? Jakaś mapa czy tryb gry? On-line mam ponad 85h i nie widziałem go jeszcze, a grałem na wszystkich mapach, łącznie z B2K.

- Jakie uzbrojenie polecacie do czołgu? Licząc, że jest wszystko odblokowane. Zastanawiałem się trochę, i najbardziej z

tego wszystkiego pasuje mi chyba Opancerzenie i Kartacz ... Natomiast również zastanawiałem się pomiędzy dymem maskującym a termowizją. Przeważnie czołgami gram na takich mapach jak: Wyspa Chark, Kaspijska Granica, Operacja Pustynna Burza, Szturm Na Karkand, Zatoka Omańska.

- BWP jakie ulepszenia natomiast używać do tych pojazdów pancernych? Zazwyczaj używam ich tylko i wyłącznie na: Zatoka Omańska, Szturm Na Karkand, Wielki Bazar. Oczywiście również patrząc, że wszystko będzie odblokowane.

Za każdą przydatną odpowiedź daję like ;)!

Pozdrawiam,

binguj_1

Opublikowano

Z broni bierz M98B ma najwiekszego kopa i najmniejszy odrzut przy dużym DMG

A samopowtarzalne są do dupy i sobie je daruj

Opublikowano

wedlug mnie najlepsza snajpa jest M98B i SW-98, PLOT to jest pojazd przeciw lotniczy, wystepuje w trybie wielki podboj i podboj, na operacji ognista burza, kaspijska granica, wyspa chark i chyba na jakiejs jeszcze. do czolgu chyba najlepsze jest: opancerzenie, kartacz i termowizja.

Opublikowano

1. Na dalekie dystanse: M98B - najmniejszy opad pocisku, największa prędkość lotu kuli i największy damage (95, oczywiście spada wraz z odległością). Jest znakomita do likwidowania piechoty na dystansie +300m. Dodatki: Dwójnóg, Luneta 12x

Na średnie polecam L96, jest szybka, spora prędkość pocisku oraz duży magazynek (10). Dodatki: Zamek dwutaktowy, luneta w zależności od dystansu.

Snajperki powtarzalne zabijają na hc na 1 hita, samopowtarzalne - nie.

2. PLOT to mobilne pojazdy do zwalczania celów powietrznych tj. samoloty, helikoptery. Znajdują się na dużych mapach z pojazdami powietrznymi, najczęściej na trybie conquest large.

3. W zależności od sytuacji. W przypadku gdy masz do czynienia z innymi czołgami bierz pancerz aktywny, gdy masz do czynienia z javelinami, soflamami i innymi urządzeniami korzystającymi z naprowadzania laserowego bierz dym. Na mapy miejskie polecam termowizję i skaner okolicy. Jeśli grasz w trybie hardcore weź lekki KM, jeśli na normalu to bierz kartacz.

4. Co do BWP to się nie będę wypowiadał dopóki nie odblokuję i przetestuję wszystkich opcji.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...