Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Najszybsze wbijanie lvl Petowi

MonsterWarriorX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym się dowiedzieć na jakich alienkach lub gdzie expić aby nabić jak najszybciej lvl PET'a

Wrota raczej odpadają.

Aktualnie expie go na mapie 1-8 na streunerach

100k expa Peta na 2h.

Opublikowano

Ciężko powiedzieć wiesz, szkoda, że wrota wykluczyłeś, bo na nich najszybciej wpada, polecam samemu bić all na 1-7 z kamikadze 3(jeżeli go masz) jak nie, to ewentualnie kubiki bij z ludźmi jezeli grasz na zaludnionym serwie, gdzie biją kubiki

@edit kurczę jak piszę, ciągle mnie ktoś wyprzedza :D

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Wrota wykluczyłem ponieważ właśnie nie mam kamikadze na razie mam 7 lvl i brakuje mi z 800k expa, dlatego chciałbym jak najszybciej wbić ten 8lvl kupić Kamikaze i zająć się wrotami.

@Down

Veterana mam już założonego od kilku miesięcy i nie zdejmuję go :)

Opublikowano

Ja zrobiłem dziś 2 misje i pet mi szybko avansował na 6lv..

Polecam bić cubiki :) dużo i szybko wpada

Pozdrawiam

(Weterana założ :)

Opublikowano

Ja zrobiłem tak:

-misję na 4 kryśki na każdej x-7

-2 ofensywy(na 30 i 45 min na wrogiej x-7)

I chyba jeszcze tour de force(ale nie mam pewności) i wbiłem tak bijąc do tego kryśki(miałem chyba na ich 75 też misję:D) z 7 na 8 lvl peta w 1 dzień większość(koło 80% bo dzięki epsilonowi i zecie w 2 dni wbiłem 7 z 6(nie pamiętam ile pd było mi jeszcze potrzeba:D ale po wrotach miałem 7 czy nawet nie) i z 7 na 8).

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

kubiki jak ja w 3 dni 15 lvl :D

wystarczy ubić ok 600 kubików :D

Trzeba uważac tez jak sie bije z kimś bo pod konieć często lecą kamikadze i jak mamy peta dostosowanego pod kamikadze (mało HP) to mogą nam zniszczyć peta a kubik pęknąć i pet nie dostanie PD :/

Opublikowano

Trzeba uważac tez jak sie bije z kimś bo pod konieć często lecą kamikadze i jak mamy peta dostosowanego pod kamikadze (mało HP) to mogą nam zniszczyć peta a kubik pęknąć i pet nie dostanie PD :/

no wiesz ja tam biłem sam :D z 1 ammo nie używałem kamikadze i nie marnowałem ammo pet dostawał PD ja kredki PD poważanie range i w rank leciałem do góry

a nawet jeśli ktoś będzie używał Pet'a to kamikadze rozdupca proty i za nie też się dostaj no nie tyle co z kubika ale też sporo.

kto mi odpowie

skąd się biorą dzieci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...