Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Niokreślony błąd

ChadesS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam dziś dziwny błąd w NFS World. Gdy wpisuję login i hasło , gra się włącza lecz gdy już się ładuję to nie chcę przejść do garażu. Jest ciągle tak , jak dodałęm na screenie. Proszę o szybką odpowiedź, wyłączyłęm i włączyłem jeszcze raz grę , lecz wystąpił inny błąd i pisało tak :

Wystąpił nieokreślony błąd.Upewnij się , że serwery są dostępne i spróbuj ponownie. ?? Co się stało. A ledwo godzinę temu grałęm normalnie :( i jeszcze jeden błąd , włączam grę po raz kolejny i wystąpił inny błąd :

Za mało pamięci o co kurde chodzi ! a ledwo godzinę temu chodziło normalnie !

hhhhhhhhhhhhhhhhh.bmp

Opublikowano

Tez przed chwilą tak miałem ,w czasie logowania wywaliło błąd a potem to samo.To wina ich bo coś z serwerami robią.Ale juz działa normalnie.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Hah, cudo. Patrze teraz mam to samo. Ale mi wyskakuje błąd z servami off. Robią pewnie matience i servy dali off.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dzięki wielkie chłopaki , dzięki wam wiem że nie tylko ja tak mam , a może wie ktoś kiedy serwery będą działały poprawnie ? xD

Opublikowano

One działają cały czas ale nie zawsze w 100%,tego nie zmienisz,wszystko zależy od "teamu" NFS World:D

Są często przeciążone więc dlatego się tak dzieje,często też maniatence im nie wychodzą i niszczą przy tym serwy.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

mam tak samo jak wy, może przyczyną tego jest przygotowanie serwerów do tego wydarzenia?

"POROZMAWIAJ Z KOORDYNATORAMI W CZWARTEK, OD 18:00"

https://world.needforspeed.com/news/article/2033

wydaje mi sie ze to nie jest przyczyna, ze wzgledu na to ze nfsw wykryli cheaterow, od paru dni masowe raporty na osoby ktore robily okrazenia w 30 sekund, i dzisiaj sie do tego zabrali. Tak mi sie zdaje bo taki malutki update na temat rozmowy z koordynatorami bylby o 80% szybszy, a ten trwa od paru godzin. Pozdrawiam

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Wy nie patrzcie na polskie Newsy tylko na Angielskie. Na polskiej stronie połowy newsów nie ma z Angielskiej. Już prędzej chodzi o tą Sylwię. <_<

Opublikowano

o nic nie chodzi serwery sa online pewnie cos popieprzyli alboktos im cos rozjeb.... ponowna instalacja tez nic nie zmienia (pisze jakby ktoś reinstall chciał robić)

Opublikowano

oj bany to mozna rozdawac nie blokujac dostepu do gry myśle że cos im się rozdupczylo i albo nie wiedza jeszcze że jest problem albo nie potrafia go zrobić.

Załozyłem nowe konto na stronie i też nie mogę wbić do gry także jest to calkowite zablokowanie dostępu, nie wiadomo tylko czy dla wszystkich graczy czy tylko dla okreslonej grupy. No nic pozostaje cierpliwie czekać aż to naprawią.

Opublikowano

mi poszło dalej ale niestety login failed ;/

ja tak samo, z 6 razy juz mi przebilo konto a potem failed

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Zamknijcie te tematy typu: "nie da się zalogować" za dużo spamu, nie ma żadnych informacji dotyczących przerwy, chociaż wiemy że robią jakiś update i go testują, na żadnych oficjalnych kanałach nie ma żadnej informacji.

Opublikowano

Twórcy wiedzą o problemie, który występuje przy logowaniu do gry i pracują nad jego naprawieniem. Przepraszamy za kłopoty i jednocześnie prosimy o cierpliwość.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Heh ja mam identycznie , wczoraj na wieczór jeszcze grałem wchodze dzis koło godz 10:00 i błąd , no nic ludzie trzba czekać , nic nie zdziałamy , to tylko i inwidualnie ich wina ,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...