Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie exp?

samios2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram w nostale mam woja 21 lv i chce szybko nabic 30 + lv do soboty czy to mozliwe? więc prosze graczy ktorzy bardzo dobrze grają jak moge nabic taki szybko lv?

Mam eq to zborjka na 20 lv rakiewiczki buty na 18 miecz na 21 lv mieczyk +2

skile uzmiejaca fala i takie ostrzce czy coś i zamierzam kupić jeszcze 2 skille ale to nie wchodzi w temat , wieć prosze o porade :)

I ( bardzo bym prosił jaką postacią najlepiej grać i najszybicej exp i profa leci ) ale to na pw tak od tematu :)

Nagrodze Like!

Opublikowano

Tak jest to możliwe. Nawet w jeden dzień się to wbije ale to trzeba czasu i znać się na tej grze. :)

Hmm... ja od 20 lvl expiłem na słonecznych łąkach i grałem łucznikiem, ale miałem lepsze eq. Z takim eq to polecam do 25 lvl posiedzieć na Terenach Zachodnich Kopalń. Najlepiej mi się expi łucznikiem dlatego polecam Ci nim grać. :) Powodzenia :)

1360325468-U541599.png

Opublikowano

Rob questy jak anjwiecej questow bo daja duzo expa a od 21 lvl hmm ... radze expic na slonecznych tam powinno ci isc dobrze exp ale mowie ci rob questy

Opublikowano

Do 25 lvla luruj sobie lisy i uziemiającą falą je dobijaj. Potem przejdziesz na Słoneczne gdzie lurowałbyś Dusi-Lisy i szybko Ci ten 30 lvl wleci :P

Opublikowano

ja wyexpilem 25 na farmie ( tam gdzie pajama )

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...