Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o zrobienie mapki na serwer Minecraft

Jacko23PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jako że nie mam zbytnio czasu na zrobienie mapki na mój serwer proszę o to Was :D Za zrobienie mapki nagradzam + oraz rangą VIP na moim serwerze, a jeżeli będzie ktoś chętny to również KidMod :)

Oto moje wymagania :

Mapka na serwer

- Freebulid

Chcę mieć :

- Baaardzo ładny spawn :P, drogi z slabów, sandstone w środku, i co 4-5 klocków latarnia z glowstone i Fence, bardzo ładne przy drodze blisko spawnu, centrum handlowe (coś jak to :

http://katowice.gaze...19,7509171.html), dużo działek (tyle ile tylko będziesz mógł :D), (4 najbliższe przy spawnie dla VIP 30x30 a potem normal 15x15)

Mapka ma być :

- Płaska na terenie budowy, w ładnym otoczeniu (jakaś dżungla czy coś) :P

Jeśli komuś się nudzi to bardzo proszę o wykonanie tej mapki :P

Z gory dzieki :D

Opublikowano

Przesadziłeś , nikt nie zbuduje Ci tej mapy. Postawiłeś takie wymagania , że trzeba by było poświęcić ładnych kilka dni na zbudowanie tego.

Opublikowano

No troszkę za duże wymagania... Powinieneś sam sobie zrobić, bo nikt za Ciebie nie będzie robił mapy. Potem będziesz się reklamował "mapa zrobiona przeze mnie i moich kolegów", jak większość osób! 3maj się...

Opublikowano

@temat moim zdaniem zlecanie zrobienia mapy osobie trzeciej jest pomysłem hmm trochę dziwnym szczególnie jeśli oczekuje się tego za darmo, ja pracuję już prawie miesiąc nad mapą do serwera, który w dość dalekiej przyszłości powstanie. IMO mapę trzeba zrobić samemu, jeśli nie ma się czasu/chęci to można z serwerem w ogóle nie startować bo wiadomo że wkład administracji w serwer będzie zerowy, a serwer padnie po miesiącu.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...