Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc mam taki problem mam taki bug przy 94% sciągania silkroada

a wiec wyświetliło mi sie oknienko i tak pisze : disk space is full. please try again after gainig additional disk space

Więc Prosze o pomoc bo chciałbym wrócic do Silka po 1 roku ;]

Opublikowano
disk space is full. please try again after gainig additional disk space

To jest komunikat, że nie masz miejsca na twardzielu.

Usuń niepotrzebne rzeczy i spróbuj ponownie dociągnąć silka.

Jeżeli nie masz miejsca na samą instalkę to na pewno nie będziesz mógł zainsatlować samej gry.

Instalka zajmuje około 1050 MB

A katalog z zainstalowaną grą około 2600 MB

Pozdro

- Przemek

Opublikowano

Dzieki ,że odpowiedziałeś ale niestety mam miejsce na twardym jeszcze okolo 65 GB wiec raczej nie powino być problemu.

Więc niewiem o co chodzi Wiesz moze cos w tej sprawie??

Plz Prosze o szybka odp :)

Pozdr

Max

Opublikowano

Cześć ponownie,

Myślałem nad tym problemem i nie ma możliwości aby wyskakiwał Ci komunikat o pełnym dysku przy takiej wolnej przestrzeni dyskowej.

Kiedyś miałem podobny problem ale to nie dotyczyło gry.

Również miałem około 30 GB wolnego i przy przegrywaniu pliku jakieś 700 MB wyskakiwał mi taki komunikat.

Odkryłem, że Azureus rezerwował miejsce na dysku. Po wyłączeniu go wszystko było OK.

Jaki masz system plików ?? NTFS, FAT32, FAT16? - może tu jest problem, ale nie posądzam Cię, że masz inny system plików niż NTFS.

Z drugiej strony 94% pliku instalki to jest około 1GB i tak jakby komp nie chciał zapisać pliku większego niż 1 GB.