Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Error

radoslawlol666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, pobrałem sobie dzisiaj CA odpalam, a tutaj błąd ! "Can not connect to the server. Please try again or visit "stronka CA" Error Code = -2,10060"

CO muszę zrobić, aby pozbyć się tego błędu?

Proszę pomóżcie. Pozdrawiam !

Opublikowano

Dziś był path, więc może dlatego tak jest. Ale juz dawno po nim, więc to nie to. Masz cały czas neta? To wygląda właśnie na problem z netem.

@upy

;>

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Też tak mam, mi się wydaje,że to są po prostu jakieś błędy NEXON'a. Był patch i coś nie działa dobrze,już tak się zdarzało. Jestem prawie pewny ,że to wina NEXONA'a. Nic nie rób, może na oficjalnej stronce puszczą jakieś info co jest nie tak i do której. Trzeba czekać... :/

Inni niech też sprawdzą,czy mają taki problem i dajcie znać xD

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Opublikowano

@UP

Ale mi np. wszystko działa i to musi być problem u was, a nie z serverami Nexon'a tak jak mówiłem spróbujcie przeinstalować Combata ale zainstalujcie w innej lokalizacji niż przedtem.

Opublikowano

Jeśli na patchowaniu stanęło i tak cały czas to musisz niestety pobierać od nowa grę przez Downloadera ich.

Opublikowano

Hmm... To spróbuj pobrać grę i od nowa zainstalować przez podany link od Nexon'a

http://www.gamona.de/downloads/combat-arms,full-client-september-2011:download,1985223.html

Tutaj masz clienta z września 2011

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...