Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Herobrine Mod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem polega na tym że jak jest ten sen, to jak już się budzę, albo jak depnę na płytkę naciskową, to mi się gra crashuje. oczywiście jak zginę to mi nie crashuje (to jedyny sposób na wyjście nie crashując gry). próbowałem reinstalacji, ale to lipa. mody które mam to: x-ray, mirror mod, herobrine mod oraz mój jeden specjał który dodaje kilka receptur wypalania i klawiaturę leopolda :) (ta klawiatura ma inne ID niż ID totemu). kilka osób też miało z tym kłopot, ale nikt nie znał odp. i mam jeszcze jedno pytanie, bo pierwszy raz mam tego moda, czy jak odpalę totem na świecie nr. 1 to na świecie nr.2 też bd mi chodziło? bo u mnie tak jest, przynajmniej na survival .

P.S

nie mogę się doczekać aktualizacji, bd można w tedy pisać swoje książki xD

Opublikowano

Spróbuj Usunąć Wszystko z Folderu .MineCraft w %appdata%.

Potem Włącz MineCraft i Niech Ci Się Aktualizuje.

Potem Wgraj Mody Od Nowa.

Myślę, że Stary Plik Konfiguracyjny minecraft.jar Odmawia Posłuszeństwa i Dlatego Crashuje.

Przeinstaluj Wszystko i Wgraj Jeszcze Raz Mody.

Jeśli Pomogłem Postaw Mi " + " ; )

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

tak swoją drogą, czemu u mnie był folder minecraft.java , a nie plik java? ale MC działał xD. dam edita jak odpali mi się MC bo tera ciągle są jakieś problemy, przy aktualizacji

@edit

wciąż niektóre sny się crashuje, ale zawsze coś

Opublikowano

Jak wchodzisz do minecrafta do musisz zaznaczyć Force Update.

I upewnij się czy mod jest na twoją wersje MC.

258241432985440392180.png

Opublikowano

@up

no co ty? serio, bo nie wiedziałem (sarkazm) jak ktoś każe zrobić update, to klikam options> force update i się loguje. ZAWSZE sprawdzam czy mod jest na odpowiednią wersje nawet jeśli jakiś mod jest np. na 1.2.4, a ja mam 1.2.5 to go nie instaluję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...