Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champion] Ezreal vs Nocrurne

Neuronik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wdg. mnie lepszy jest Ezreal. Z dobrymi runami robi już pocisk na 1-3 lvl'u. Ezreal jest bardzo przyjemny w rozgrywce i bardzo fajnie można złapać fraga ultem. Nocturne trochę papier i only jungla.

he?

Opublikowano

Ja polecam Nocturne.Z dobrym buildem masz zaje*isty damage, papierkiem nie jesteś ,bo można złożyć GA :) oczywiście build pod AD , mid/top :)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Lepszy nocturne. Wcale nie musi iść only jungla, radzi sobie także na topie ;) Jego ulti straszy przeciwników :D

eune

Opublikowano

Nocturne jest dobry w późniejszej fazie gry jak jest niezbyt nafeedowany? Kiedyś grałem ezrealem i nocturne i lepiej mi się ezrealem grało więc takie tylko info. Ale nadal nie wiem kogo zakupić ^^

Opublikowano

Jeśli chodzi o Nocnika to only offtank, bo składając pod pure AD, będziemy pierwsi do zdjęcia jako papier, a jako offtank po złozeniu malleta, wargoma i atmy mozemy sami inicjowac tfy i zadawać duże DMG

Opublikowano

Dobrze temat można zamknąć kupiłem Ezreala i bardzo dobrze mi się nim gra. Dziękuje wszystkim za udzielanie się w temacie.

Opublikowano

Bierz Ezia :D

Robisz go pod AD i jedziesz wszystkich na bocie : P

Do tego ma tp co pomaga w ucieczce za ściane jak i dogoneniu przeciwnika ( Można też tak zksuć barona przeciwnikom :P )

Fajne ulti na całą mape, przydaje się jak wrogowie chodzą teamowo bo wtedy każdy dostaje dzide : P

Edit : Ops sorry nie popatrzylem na ostatni post :P

Opublikowano

Wdg. mnie lepszy jest Ezreal. Z dobrymi runami robi już pocisk na 1-3 lvl'u. Ezreal jest bardzo przyjemny w rozgrywce i bardzo fajnie można złapać fraga ultem. Nocturne trochę papier i only jungla.

Kolega ma racje z Ezrealem ale trzeba też dodać że to jest papier ( ma malutko defa) ,

Noctrune natki bardziej pod junglowanie ale też ma dobre DMg i skile

Jeśli ogarniasz lola to weź Ezreala .

Opublikowano

Jakies 5-6 dni temu kupiłem ezreala , jestem zadowolony

:)

Free flash , mały cooldown na Q , daje ogromną frajde z gry

:)

Dzisiaj nim grałem miałem 0:8 na początku <lol2> a skończyłem 14:9:21.

Mega ulti , polecam

;)

Opublikowano

Proponuję ci ezreala ponieważ:

- jest bardzo dobrym ad carry.

- ma super ulta którym możesz wykończyć każdego

:D

- jest bardzo dynamiczny

- łatwo nim uciec :P. *.*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...