Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co wybrać dalej?

Breyton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!. Mam KW-1. I nie mam zielonego pojęcia co bardziej opłaca się odblokować, KW-2 czy cisnąć w T150 i dalej odblokowywać?. Uwielbiam ciężkie czołgi.

World Of Tanks KW rulez!

Opublikowano

Jak chcesz iść do s51 to KW-2, a jak chcesz rozwijać linię ciężkich to do T-150. Mam tylko pytanie dlaczego nie uwzględniłeś KW-1S :) ?

Opublikowano

Chcę właśnie rozwijać linie ciężkich czołgów :). Myślałem, że KW-1S jest słaby troszkę :P.

Może ktoś mi objaśnić, jaki sens jest zakładanie tego silniku do KW?. Jest on niby z większego tieru i trzeba go odblokować zaraz po tym co mam zamontowany.

World Of Tanks KW rulez!

Opublikowano

@ Up ma tyle samo koni, więc różnicy nie ma, różni się tylko tym, że zmniejsza prawdopodobieństwo powstania pożaru po trafieniu w silnik o 85% :P

@ Topic

Polecami Ci również to KW-1S bardzo dobry czołg, ale jeśli w wota nie grasz dość długo to weż T-150.

Opublikowano

W WOT'a gram może tydzień? ;p. Nie mam jeszcze jakiegoś super doświadczenia.

World Of Tanks KW rulez!

Opublikowano

Skoro grasz niezbyt długo to możesz poduczyć się w Kw-1 a następnie w Kw-1s który ma wieksze możliwości ( czołgi odblokowywane ) Teraz IS-4 nie jest idealny więc lepiej grać tak aby dojść do IS-7 :)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

No pomyśl o przyszłości

- KW-1S - Szybki i zwrotny za cene pancerza . Możesz z niego zejść na KW-13 i następnie na T-43 (chyba) więc masz większe możliwości , ale musisz dlugo grać ;)

-T-150- Wolniejszy i większy pancerz . Idzie tylko w dół więc po nim możesz mieć tylko KW-3 itd. A o samej rozgrywce (uszkadzanie i fragi) nie wiem zbyt wiele :D

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

ja bym ci radził iść do KW-1S

mi coś z kw-1 nie idzie ;/ i chce kw-1s wbić xD

http://imageshack.us/f/824/shot002le.jpg/

1359121200-U261555.png

Opublikowano

hahahahahhahahahhahahaa, zobaczcie na to :D. Ich system mnie rozwala :D. SS zrobiony przedchwilką na bitwie :Dshot003uz.jpg

World Of Tanks KW rulez!

Opublikowano

No i co z tego? do kompani, gdy jest 1 brakujacy punkt do full często dorzucają LT. a to poprostu pluton 1 tieru z 10 lol..

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

po 1.Jakiej kompani?? przecież to zwykły radom... po 2.Już od wersji 0.6.... nie ma możliwość żeby czołg 1 tieru grał z 10, wieć zostaje tylko pluton... Widzę że kolega za mało grał bitew z 10 tierem

0cb0650ccf0179943dacdc0626a12b66.png
Opublikowano

po 1.Jakiej kompani?? przecież to zwykły radom... po 2.Już od wersji 0.6.... nie ma możliwość żeby czołg 1 tieru grał z 10, wieć zostaje tylko pluton... Widzę że kolega za mało grał bitew z 10 tierem

.... Ja mówie o tym plutonie?? Pomyśl kretynie.. tiery 6 tieru tez tam sa.. Po aktualizacji juz mam IS-4 no i co?

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Co do czołgu

IS-4 wolniejszy, mniej mobilny od IS-7 niby bardziej opancerzony

IS-7 szybszy, mobilniejszy, gorsze działo, dmg trochę mniejszy ale kosztem penetracji, na goldzie aż o 100, mniej hp

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...