Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gothic 2 nk ;]

dodo2111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*Nazwa gry: Gothic 2 Noc Kruka

*Gra oryginalna: Tak

*Paramenty komputera: RAM 4gb , Karta graficzna gf 450gts , i tak nie ma to znaczenia ale ok vanosh masz swój wzór.

*Opis swojego problemu: Przegrane mam już 16h więc szkoda sejva dlatego tu piszę. Problem polega na tym, że grałem bez kodów ale w addonworld jest zarwany most no to odpaliłem konsole żeby się tam dostać, a kiedy włączyłem gothic od nowa moja postać doznała "oświecenia" nauczyła się zbierać wszystkie trofea i tworzyć wszystkie runy chociaż ja byłem dopiero na 3 kręgu co jest bardzo irytujące. Macie jakieś pomysły jak usunąć to że umiem tworzyć wszystkie runy i zbierać wszystkie trofea?

Wzór dotyczy TYLKO PROBLEM Z DANĄ GRĄ, jeżeli masz pytanie dot. misji, jak przejść itd, to NIE MUSISZ UŻYWAĆ TEGO WZORU.Dział Single Player nie popiera piractwa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/563732-obowizkowy-wzr-tematu-problemy-z-grami/

Zastosuj sie do wzoru, czas do 14. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

A nie przeniosłeś się przypadkiem do ciała innej postaci?

Bo szczerze to nie wiem jak to się inaczej mogło stać a grę przeszedłem 8 razy...

Siema Eniu;)

Opublikowano

Właśnie nie! wiem, że jak się zmieni w inną postać to zdobędziesz takie umiejętności bo znałem tego buga, nie zrobiłem tego kurde ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wzór jest zbędny.

Z tego co wiem nie da się tego usunąć. Pozostaje jedynie nowa gra, albo pobierz save z google i graj poprzez tego nowego save :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Nom, próbowałem nawet przywołać sh ale reset nic nie daje, więc po prostu nie zbieram trofeów których się nie uczyłem a run których się chcę nauczyć to odejmuje sobie tyle pn ile one kosztują i nie tworzę innych. Trochę to zabija klimat i jest uciążliwe ale nie chce mi się grać od nowa ;] Dzięki za pomoc. Jeszcze pytanko poboczne jak ktoś byłby miły odpowiedzieć czy jak mam powiedzmy pół paska many i pomodlę się u innosa który podbije mi manę o 1 to zregeneruje mi się cała mana?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...