Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] WT19i Problem z WiFi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Kiedy włączony jest pulpit, czy też Google Play - WiFi śmiga aż miło. Kiedy jednak włączę inną aplikację, taką jak np. Ustream, GG, wtedy WiFi się automatycznie rozłącza i wyskakuje komunikat: "Transfer danych wyłączony". W czym jest problem? Co z tym zrobić?

1295049164-U286654.png

Opublikowano

Sprawdzałem wielokrotnie, ostatecznie pomogło przywrócenie ustawień fabrycznych. Teraz mam nadzieję, że tak zostanie.

1295049164-U286654.png

Opublikowano

Moze sprawdz co robiles na telefonie, tzn. jaka konfiguracje wykonywales, co instalowales po przywroceniu ustawien fabrycznych.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Po przywróceniu ustawień fabrycznych zainstalowałem wszystkie aplikacje, które miałem wcześniej, w tym te, które nie działały. Jak się okazało, po reinstalu nie było z nimi problemów. Aż do teraz. Po prostu przy włączeniu jednej z aplikacji, Wifi nagle przestało działać.

1295049164-U286654.png

Uczeń
Opublikowano

A soft masz fabryczny ? Bo jeżeli nie reinstal romu lub ewentualnie jego zmiana na pewno pomoże.

I sprawdź czy w którejś aplikacji nie ma opcji korzystaj tylko z Wi-Fi lub coś w tym stylu.

Opublikowano

Soft fabryczny. Dzisiaj wykupiłem pakiet internetowy i poza Wifi dzieją się takie same jaja. Wygląda to, jakby aplikacje blokowały dostęp do internetu. Szperałem w opcjach, ale nie mam pojęcia jak się dobrać do konfiguracji internetowych poszczególnych aplikacji..

1295049164-U286654.png

Opublikowano

Zrobiłem, nie pomogło. Konsultant Plusa stwierdził, że to wada oprogramowania i wypadałoby się wybrać do serwisu. Ale dalej słucham Waszych propozycji ;)

1295049164-U286654.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...