Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] z dodawaniem Mod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram w Manecraft 2 miesiące i postanowiłem wgrać mod ale mi nie zadziałał zawsze ale się coś z grafiką w grze ITP.

Pościągałem kilka mod i prosiłbym o dobrze wyjaśnienie jak to wkleić do pliku minecraft.jar

Po próbowałem z poradnikami na necie ale mi się nie udało

Proszę o szybie odpisanie.

Opublikowano

Wchodzisz w %appdata% do folderu .minecraft

tam do folderu bin i tam masz plik minecraft.jar

Klikasz prawym otwórz za pomocą WinRar i usuwasz meta-inf i wgrywasz pliki moda.

Opublikowano

Polecam też program "MCpatcher", automatycznie wgrywa mody. (Ale samemu trzeba usunąć meta inf). Tym programem właśnie wgrywamy textur packi HD.

Daj "Lubię To"

Opublikowano

Dobrze czasami wł Manecraft i widzie czarny obraz to znaczy że mod został zainstalowany nie poprawnie,a ja ma wersje Manecraft 1.2.5 czy jak wgram lepszego lub starczego moda to mi zadziała czy nie?

A jak mam się nie męczyć to proszę o dodanie linku z gra Manecraft i modami najbardziej co potrzebuję to mody takie>>> GanjaFarmerMod,,Clay Soldier ..MineColony i na koniec żeby odczytywał mi wszystkie saves. Proszę o szybie odpisanie. Pozdro

Opublikowano

Witam ponownie właśnie się pawie w programie mcpatcher-2.3.5_01 wrzuciłem wszystko poprawnie jak jest napisane na stronie http://www.mpcforum.pl/topic/620666-spisdlspis-modyfikacji-do-gry-minecraft125/

I na dal nic. chociaż jak jeszcze nie wszedłem na tą stronę to udało mi się mod car bez kół xD

Ja ktoś wie jak mam to zrobić lub zmienić wersje Manecraft PL to niech napisze .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...