Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania i odpowiedzi [Tytuł nie na tematu]

save404

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na początku napiszę że jeżeli to czytasz to tracisz swój czas i nie miej do nikogo pretensji.

• Na pierwszy ogień propozycja :)

?Propozycja moja jest taka by zacząć warnować za hejting i trollowanie bo to prowadzi do spin i spamu. Zdaje sobie z tego sprawę że nie było by łatwo ich warnować bo by się odwoływali ale mam na to odpowiedz w następnej propozycji

• Team nie podważalny

Chodzi o to że ja się pytam DLACZEGO ONI SIĘ ODWOŁUJĄ!? czemu jest coś takie wprowadzone ? administracja nie mówię że ma być nie omylna ale jakim prawem zwykły użytkownik podważa coś co zrobił GM lub zwykły MOD przecież oni byli kiedyś kidami i wybiera się tych naj lepszych no dobra zrozumiem pomyłkę MODA działu ale byście pozwolili na podważanie warna GM'a to jest dla mnie chore.

• Bardziej pytanie do kokosza ( pisze to publicznie by nie było głupich pytań )

Jesteś w 100% pewny że mou ddosował ? logi to jeszcze nic jest coś takiego jak przejęcie komputera/routera.

Chyba tyle chciałem napisać :) jeżeli nie przeczytałeś to znaczy że tylko ja straciłem swój czas a ty żyj dalej spokojnie,

PS. Kokosz zachowujesz się niczym jak nie ty ( w pozytywnym tego zdania znaczeniu)

Opublikowano
Propozycja moja jest taka by zacząć warnować za hejting i trollowanie bo to prowadzi do spin i spamu. Zdaje sobie z tego sprawę że nie było by łatwo ich warnować bo by się odwoływali ale mam na to odpowiedz w następnej propozycji

To już kurwa zróbcie więzienie z forum.

@

Kokosz nie musi się tobie spowiadać czy naprawdę ddosował mou.

To ich sprawa

1,2,3 Nie

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

1. Skąd wiesz, że troll'ing i 'hejting' nie jest warnowany? Najczęściej jest- za po prostu spam. (jeśli chodzi o posty, jeśli chodzi o statusy - nie mam pojęcia.).
  2. Mod, GlobalMod to tylko człowiek i też ma prawo się pomylić i popełnić błąd, dlatego ktoś ma szansę się odwołać- zawsze ktoś może jednak się pomylić.
  3. ...

Opublikowano
Propozycja moja jest taka by zacząć warnować za hejting i trollowanie bo to prowadzi do spin i spamu. Zdaje sobie z tego sprawę że nie było by łatwo ich warnować bo by się odwoływali ale mam na to odpowiedz w następnej propozycji

Jeżeli takie wypowiedzi burzą porządek dyskusji albo relacji na forum, to jak najbardziej są warnowane.

Chodzi o to że ja się pytam DLACZEGO ONI SIĘ ODWOŁUJĄ!? czemu jest coś takie wprowadzone ? administracja nie mówię że ma być nie omylna ale jakim prawem zwykły użytkownik podważa coś co zrobił GM lub zwykły MOD przecież oni byli kiedyś kidami i wybiera się tych naj lepszych no dobra zrozumiem pomyłkę MODA działu ale byście pozwolili na podważanie warna GM'a to jest dla mnie chore.

Nikt nie jest alfą i omega i każdy może się pomylić. Nie traktujcie GM'ów jak bogów bo nimi nie są mimo, że posiadają tak odpowiedzialną funkcję na forum.

Jesteś w 100% pewny że mou ddosował ? logi to jeszcze nic jest coś takiego jak przejęcie komputera/routera.

Z powrotem Mou były wielkie plany oraz nadzieje. Gdyby sprawa nie była pewna, na pewno nie doszłoby do tak drastycznych kroków.

Opublikowano

To już kurwa zróbcie więzienie z forum.

@

Kokosz nie musi się tobie spowiadać czy naprawdę ddosował mou.

To ich sprawa

1,2,3 Nie

Miałeś nadziej być fajnym czy jak ?

Wredna ja to rozumem jak byś nie zauważyła napisałem o tym. Ale chodzi mi to że ktoś napisze że np. ty coś źle zrobiłaś mogłaś się pomylić przecież jesteś tylko człowiekiem ale nie powinno być na to pozwolone bo to źle świadczy o całej administracji.

Pamiętajcie że to jest tylko moje skromne zdanie ;)

Opublikowano

Witam na początku napiszę że jeżeli to czytasz to tracisz swój czas i nie miej do nikogo pretensji.

• Na pierwszy ogień propozycja :)

?Propozycja moja jest taka by zacząć warnować za hejting i trollowanie bo to prowadzi do spin i spamu. Zdaje sobie z tego sprawę że nie było by łatwo ich warnować bo by się odwoływali ale mam na to odpowiedz w następnej propozycji

• Team nie podważalny

• Bardziej pytanie do kokosza ( pisze to publicznie by nie było głupich pytań )

Chyba tyle chciałem napisać :) jeżeli nie przeczytałeś to znaczy że tylko ja straciłem swój czas a ty żyj dalej spokojnie,

PS. Kokosz zachowujesz się niczym jak nie ty ( w pozytywnym tego zdania znaczeniu)

1. Oczywiście często "wlepiamy" warny za tzw. hejting, flame wary czy tego typu inne. Jednak forum to nie zakład karny. Staramy się sprowadzać użytkownika na dobrą drogę, czy też załatwiamy sprawę bardziej pokojowo. Nie możemy rozdawać warnów na lewo i prawo, musimy trochę tez uczyć mądrego korzystania z forum. Z jak najbardziej pokojowym nastawieniem. Rozdawania warnów na lewo i prawo za takie rzeczy, sprawiło by masę problemów i już nie chcę myśleć ile buntów.

2. Odwoływanie się to nic złego. Każdy jest tylko człowiekiem i może popełnić zwykły błąd. Mi się zdarzają takie rzeczy i właśnie fajnie jest, że ktoś je zauważa i można sprostować i naprawić sytuację. Fakt, czasem szukają na siłę dziury w tym wszystkim, ale często zdarza się, że coś faktycznie jest nie tak, że nie zgadza się z oficjalnym stanem rzeczy i naszym zadaniem jest to naprawić :-)

3. Tak to na pewno on i już nie będziemy kontynuować tematu. Mamy niepowtarzalny dowody na to i niestety taka jest szara rzeczywistość. Czy tego chcemy czy nie, to właśnie Mounthains jest za to odpowiedzialny - gość, który zrobił tyle dla naszego forum.... Tylko załamać ręce, ale to przecież dorosły chłop, który wiedział co robi. Widocznie na tyle się stoczył, że taką decyzję podjął. Nie mi w to wnikać.

Pozdr, Seldek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...