Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Multiplayer ME3.

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem szczerze...

Mam mieszane odczucia względem multiplayera w ME3 dlaczego ?

Spodziewałem się czegoś więcej, niż nieudolnej kopii Last Standa z DoW2 ! Ale za to jestem zadowolony bo jest jakieś wyzwanie.

Obecnie gram od dnia premiery w multi, tyle że wcześniej jako Adept Asari a teraz gram jako Geth Inżynier z DLC Resurgence które za darmo do pobrania jest.

Powiem wam szczerze, że Geth Inżynier jest najlepszą opcją dla tej klasy dlaczego ? Tak samo jak Quarianin może postawić sondę która rega ci tarczę i rozwala wrogów, a ulepszona na full sonda rozwala przeciwników szybko za pomocą miotacza ognia.

Nie mniej mam za złe Bioware, że Szturmowiec jest przegięty bo spamują szarżą i novą i myślą że kozakami są. :/ Jak dla mnie najlepszym biotykiem jest Adept Asari bo może ducha dać w zastój a ci potrafią być irytujący.

Ulubiona mapa to zdecydowanie Firebase Hydra z Resurgence. :)

Opublikowano

Ulubiona mapa - Palaven, albo Noveria, najgorsza moim zdaniem - Cyonne (stacja rafineryjna)

Też gram Gethem inżynierem, spodziewałem się, ze nie będzie to gra 4vsBoty tylko zwykłe deatchmatche i jestem zadowolony, jak widać - wychodzą darmowe, spore patche.

Opublikowano

Jak dla mnie Geth Inżynier to najlepsza opcja dla tej klasy dlaczego ?

Nie dość tak jak wspomniałem, mamy sondę która nam rega tarcze, to jeszcze jak ma ulepszenie na miotacze ognia przeciwnicy szybko padają, nawet brutale i banshee którzy do łatwych nie należą. Do tego też tryb łowcy jest przydatny bo zwiększa obrażenia zadawane.

Z Resurgence Packa najgorszą opcją jest Asari Egzekutorka ponieważ kiepsko sobie radzi na polu bitwy, lepsza jest zwykła Asari Adept bo daje kopa.

Ewentualnie dla Adepta dobry jest też Drell, przemieszcza się szybko po polu bitwy co jest przydatne.

Ale za to Kroganin Szturmowiec ma najwięcej tarcz i HP, ale on tego co wiem to rzadko wypada z pakietów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cóż, w przeciwieństwie do ciebie, Deso, najlepiej mi się gra Egz. Asari. Wystawczy Kula Biotyczna, Biotyka +200% szybkości ładowania oraz Pheaston X + przedłużona lufa i można siać grozę ;)

Cóż, multi na dłuższą metę nudzi. Jednak darmowe dlc i weekend'owe misje dają radę utrzymać przy grze :)

Opublikowano

Taaa.

Phaeston jest najlepszym karabinem szturmowym, może ma tyle samo amunicji co Zjawa, ale nie rzuca tak Phaeston co Zjawa więc tu jest plus.

Ale akurat Egzekutorka ma tą wadę, że nie może wywołać biotycznej eksplozji jak zwyczajny Adept Asari, bo u Adepta Asari wystarczą dwa klawisze i masz eksplozje.

Fakt... Te wyzwania to całkiem fajna zabawa, ale ostatnie wyzwanie było failem... Nie udało się ubić 3 milionów Banshee. :/ Ale za to z pakietu odznaczenia który był za ukończenie misji na złotym wyzwaniu z pełnym ratunkiem był opłacalny, bo zdobyłem N7 Walecznego. :D

Opublikowano

Najbardziej lubię grać Spy Human lub Spy Geth. Ulubioną mapą jest Szpon ;) Multi bardzo mi sie spodobało i nawalam po 4 meczyki dziennie. Jednakże multi nie daje takiej różnorodności żeby grać całymi dniami i nocami.

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

Ja akurat wczoraj odblokowałem Batarianina Żołnierza i szczerze ? Nie ogarniam tej rasy i klasy !

Wadą Batarianina jest to, że jest za mało mobilny, ale nadrabia to pancerzem z ostrzami i ostrzami balistycznymi, ale mobilność przeszkadza niestety. :/

Do tego też odblokowałem dziś Quarianina Szpiega, pogram nim w najbliższej okazji.

Ostatnio mam coś szczęście na zdobywanie nowych ras, no tylko tyle że z pakietu rekruta często leci mi inżynier kobieta. :/

Opublikowano

batarianin to najgorsza rasa na multi -.-

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

Niestety ale to prawda.

Batarianin jest za wolny, ale za to nadrabia obrażeniami walką wręcz, czy też swoimi ostrzami balistycznymi.

Ale zdecydowanie Kroganin Szturmowiec jest mocny, ma najwięcej tarcz i życia z wszystkich, no i jak to Kroganin, z główki trzaska. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...