Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PixelCraft.PixelTeam.net [Nowy tryb gry BattleCastle][50 slot][Wszystko ON][Brak lagów][Ogarnięta Administracja]

ThePerzot

Ankieta PixelCraft !  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci si? nowy tryb BattleCastle ?

• Tak
      4
    • Nie
      2
  2. 2. Podoba Ci si? serwer ?

• Tak
      4
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O respie to już nie mówię, nie da się z niego wyjść bo moby. No i jak tu zacząć grę? Serwer to dno!

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

@UP Yyy ? Ze spawnu się nie wychodzi ? Wchodzisz do jednego teleportu prowadzącego do królestwa !

Za pewne nie czytałeś regulaminu, tabliczek ani prezentacji :/

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

Temperaturek ze spawnu się nie wychodzi poprostu są 2 teleporty i albo wybierasz mrok albo światło. Zapraszam was wszystkich na serwer nowy tryb jest bardzo ciekawy można się zmierzyć pomiędzy mrokiem a światłem. 1 Starcie odbędzie się w najbliższą sobotę teraz gracze wyposażają się w dobry ekwipunek. Serwer jest bardzo dobry nie ma lagów to po 1 Administracja jest na zawołanie zawsze jest jakiś pomocnik do pomocy i przede wszystkim jest miła atmosfera.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

@UP Dziękuje =] Życzę miłej gry na serwerze ;)

PS - Zapraszam na forum !

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

Opublikowano

Kiepski serwer , zero ogarnięcia a jeszcze gdy nie ma żadnego króla to nie idzie nic robić . NIE POLECAM .

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Odwiedziłem ten serwer z nadmiaru czasu, ale nie wiedziałem, że na tyle go zmarnuje. Serwer w ogóle mi się nie podoba. 1/10. Za co 1? Koncepcja pluginu była dosyć fajna i na pierwszy rzut oka mi się spodobało, ale po tym co zobaczyłem później czyli bezsensowana tematyka surva, która i tak nie sprawdza się w przypadku takiego pluginu. Ja tam osobiście nie polecam.

Opublikowano

RelaxBoy Approves :P

Super pomysl z takim systemem walk, juz kiedys tworzylem taki serwer lecz jakos porzucilem ten swietny pomysl..

Chcialbym goraco zaprosic wszystkich do wspolnej gry, administracja postara sie odpowiadac na kazde wasze pytanie oraz

w miare mozliwosci bedziemy spelniac wasze pomysly. (jezeli beda godne uwagi :D)

Jak koledzy napisali, w sobote bedzie najblizsza walka. A wiec zapraszajcie znajomych do wspolnej gry aby wam sie nie nudzilo i w miare mozliwosci reklamujcie serwer!

Pozdrawiam,

RelaxBoy

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano
Odwiedziłem ten serwer z nadmiaru czasu, ale nie wiedziałem, że na tyle go zmarnuje. Serwer w ogóle mi się nie podoba. 1/10. Za co 1? Koncepcja pluginu była dosyć fajna i na pierwszy rzut oka mi się spodobało, ale po tym co zobaczyłem później czyli bezsensowana tematyka surva, która i tak nie sprawdza się w przypadku takiego pluginu. Ja tam osobiście nie polecam.

Możesz się bardziej wypowiedzieć ? To że jest to survival chyba wiadomo 0_o chodzi o walkę ! Po 2 jakiego pluginu ? Tutaj jest tylko i wyłącznie plugin na zmienianie prefixu ;)

Reszta to po prostu zamek z królem który wszystkim dowodzi :)

Napisz co mamy poprawić !

PS - Ten pan napisał tak o serwerze bo sam jest właścicielem jednego z innych serwerów ! Chciał po prostu wyeliminować konkurując ;/

Ja się nie pozwolę zniżać do jego poziomu ponieważ jak ktoś powiedział "nie wchodź w dyskusję z idiotami, najpierw zniżą Cię do swojego poziomu a potem zniszczą doświadczeniem", dlatego ja zostawię ich prezentacje i serwer w spokoju ! Proszę się nie kierowac jego opinią !

Kiepski serwer , zero ogarnięcia a jeszcze gdy nie ma żadnego króla to nie idzie nic robić

.

NIE POLECAM .

Niestety teraz jest dosyć późno i żaden pomocnik nie jest dostępny ;( Niestety skończyła się majówka i nie każdy może siedzieć do późna w nocy...

A o braku królów Online też nie mogę poradzić, ja im nie mowie kiedy mają grać ;)

Napisz co mamy zmienić ;)

r718w5.png

Opublikowano
Możesz się bardziej wypowiedzieć ? To że jest to survival chyba wiadomo 0_o chodzi o walkę ! Po 2 jakiego pluginu ? Tutaj jest tylko i wyłącznie plugin na zmienianie prefixu ;)

Reszta to po prostu zamek z królem który wszystkim dowodzi :)

Napisz co mamy poprawić !

PS - Ten pan napisał tak o serwerze bo sam jest właścicielem jednego z innych serwerów ! Chciał po prostu wyeliminować konkurując ;/

Ja się nie pozwolę zniżać do jego poziomu ponieważ jak ktoś powiedział "nie wchodź w dyskusję z idiotami, najpierw zniżą Cię do swojego poziomu a potem zniszczą doświadczeniem", dlatego ja zostawię ich prezentacje i serwer w spokoju ! Proszę się nie kierowac jego opinią !

Patrząc obiektywnie ma Pan w swojej wypowiedzi trochę racji a z drugiej strony nie. Wyjaśnię może dlaczego. Prawdą jest to, iż jestem właścicielem serwera, ale pańska "anegdota" która uraziła moją osobę twierdząc, że jestem idiotą. Tak jak napisałem to jest jedynie moja opinia ostatni dopisek jest zupełnie zbędny. To tak jak by zlekceważyć to, że na waszym serwerze byłem zwykłym graczem. Jeżeli moja opinia była zbyt surowa to bardzo przepraszam nie chciałem w żaden sposób obrazić, bądź kierować się tą myślą w kierunku poniżenia serwera.

Chciał po prostu wyeliminować konkurując ;/

Coś w tym jest? Zastanówmy się. Jak wiadomo człowiek jako powszechny egoista zawsze musi być na samym szczycie. Ja nie staram się wywyższać nad waszym serwerem. To była po prostu moja opinia. Dla mnie serwer jest niezrozumiały nigdzie nie ma wytłumaczonego na czym polega tematyka, dlatego mam prawo wygłosić takiego, też braku.

To że jest to survival chyba wiadomo 0_o chodzi o walkę !

W temacie postu nie było napisane o survivalu. Mnie interesują konkret, jeżeli widzę, że jest to serwer FreeBuild to wiem jaka jest tematyka. Tu ni w jedną ni w druga.

Jeżeli mój osąd tak bardzo cię zabolał mogę usunąć swoją opinię pozostawiając ją dla siebie.

Opublikowano

15. Zakaz podawania linków do innych for. White lista ma być prowadzona w temacie

W przypadku umieszczenia linku do zewnętrznego forum w grafice,linku lub czymkolwiek, publikacja oraz jej treść zostanie usunięta.

Dotyczy to również stron, na których znajdują się odnośniki do for.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...