Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Diamenty, co i jak

Eradraaish

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram w Worlda no tydzien, teraz jestem przy 6 dniu zbieraniu diamentów, jak dostajesz nagrode to pisze tam, ze dostajesz coraz lepsze przedmioty. Ciekawi mnie przy którym dniu wy jestescie i czy rzeczywiscie dostajecie coraz lepsze rzeczy ? a moze nawet jakis samochód ??

PS. chcialem jeszcze dodac, iz ostatnio dodali nowy samochód, jest to 1 cabrio w grze, w T2 Porsche

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano

Z tymi nagrodami jest tak, że wcale nie są lepsze im dłużej się zbiera diamenty, to jest bardziej losowo, mi na początku serii zbierania diamentów czesto uda się wylosować jakąś pro część do auta, według mnie nie ma znaczenia jak długa jest seria zbierania diamentów, czasami dostaniesz powerupy, czasami jakieś części. Co do tego auta to widziałem, Porsche Boxter, pierwsze cabrio w Worldzie, kupiłbym sobie gdybym miał boosty^^.

Gość Darek4
Opublikowano

Od 40Dnia podajże zaczynają się dobre części np silnik 6%9% itp a samochód nie wiem czy jest możliwośc wygrania .. Nie miałem takiej okazji ; P

Opublikowano

No z tymi diamentami zależy. Raz dobra, raz słaba część dropnie. A od 30 dnia dropią same power up'y.

A ten boxer to podobno jest słaby, ale tak dla szpanu po mieście? ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Tak jak koledzy wyrzej - niby tak piszę że dostajemy coraz lepsze części ale tak nie jest.Mi po 25 dniach zaczęły leciec same power upy czy słabe części wiec teraz zaczynam bo sie nie opłaca.Co do porshe - ma bardzo słabe nitro i sterownosc więc ogólnie słabe auto.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Z tymi diametnami właśnie tak jest piszą, że lepsze częśći coraz lepsze, a tu wpada coś na jakiś czas. Ja robiłem tak, że przerywałem co 6 dzień i wtedy zawsze wleciało przynajmneij 5 rzeczy no i zawsze tez jakis exp, kasa leci za bieranie ;d

DARKVENOM22.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...