Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Bronie za G1

pr0digy8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie zależy mi na czasie dlatego założyłem (osobny temat)

Posiadam 800G1

Co polecacie kupić dla snipera (gram tylko na bg)

wiem, że na pewno AW Super Sniper Pack bo - AW50F (Digital Camo Edition) (3rd Slot) to to samo tylko, że camo i nie ma jeszcze extra clip S nie ?

ale co jeszcze ? barrett 82 ? ntw 20 ?

Zależy mi na czasie ;]

Opublikowano

To czyli aw i barretta to mam razem 249G1 + 199G1 = 448G1

A reszta ? ;p

ntw 20 sie opłaca ?

czy np lepiej jeszcze raz aw ? ;p

Opublikowano

Jak na razie po jednym dniu grania stwierdzam, że ta beretta jest *%#%*!!%# ;/ największa jej wada moi zdaniem to celność..

A w random boxes wygrałem famas red 90dni -,-

Opublikowano

Za 800 g1 możesz wyposażyć całego snipera. Na początku jeżeli nie masz premki, kupujesz strong pack'a następnie AW50f - już ze zniżką. Możesz jeszcze kupić NTW, jednak jest to strasznie powolna broń. Epicko długo się ją wyjmuje i przeładowywuje, jednak jak strzelisz - czuć moc! Najlepiej do niej załatwić sobie jakiś fast reload. A na końcu możesz jeszcze dokupić barette na 8 slot, możliwe, że zabraknie Ci parę g1 ale to nie problem wbić taką ilość z reklam :)

32354141673387527780.png

Opublikowano

Już napisałem przecież, że kupiłem 2x aw50 i barrett 8th... I jak narazie to jest to max chu**wa broń ;/ nie wiem, może tym się jakoś inaczej celuje ;p ale czasami nawet jak mierze w gościa (w head) który stoi w miejscu to pudłuje ;o

PS. Wyciągam aw i od razu go ściągam ;d

osobiście nie polecam ;/ ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...