Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Montage]"Nagi"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to mój pierwszy Montage z krótkiej 1 godzonej gry dzisiaj... Dodam, że z grą mam do czynienia tyg a cały czas pvpelowałem lvl :)

Chciał bym na wstępie oznajmić, że nie jestem jakimś tam "Prosem" jak już przez nas lubiany Papol xD

i moje pytanie chcecie co tyg Montage ? i patrzeć na mój rozwój w grze Combat arms ?

+nowe filmiki będą miały głos killi

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

weź poćwicz jeszcze i to raczej filmik z gry a nie montage xD

wklejaj w filmikach najlepsze akcje ^^

czym nagrywasz ? ;d

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Z powodu ze moj post zostal usuniety napisze go w skrócie jeszcze raz.

Ocena 2/10

Nie mysl sobie ze ja patrze tylko na to czy nabijesz unba, dla mnie sie liczy tez montarz. A u cb jest dupowaty.

Pocisnales mi ze nikogo nie potrawie zabic:

1. Ja ci nie jechalem po calemu jak inni, ze jestes nobem.

2. Komp mi scina jak nagrywam, wiec czegos sensowniejszego nie nagram.

beznazwygr.png

Opublikowano

Super xD

Sprobuj cos na snajpy.

Staraj sie nagrywac lepsze akcje !

w p90 masz malo naboi... wez inna bron!

Pozdro skiba

Opublikowano

To będzie nowa broń m4a1 :)

@UP2

Napisałem, że montaż trwał 20min ! Pytanie czy chcecie oglądać nowe montage napewno nagram to dużo razy lepiej ! i teraz bede nagrywał w Frapsie :)

Opublikowano

Czego ty znowu odemnie chcesz?

ocena filmu

2/10

masz jakies fragi i to nie montage tylko fragmovie

ogarnij coś ze snajpą wtedy daj na yt i mozesz sie pochwalic

ocena twojego zachowania

1/50

wyzywasz kazdego kto cie skrytykuje wyzywałeś mnie chociaż sam nie jesteś lepszy.

Ciekawe kto Ci pomoże? Obraziłeś mnie, Maxia , Ziomq

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

dokładnie, fragmówie, a montage to różnica.

nie mam bladego pojęcia jaki Ty masz monitor... ale takiego okienka nie widziałem nigdy...

@btw. nie dawaj linków do filmiku, tylko filmik

[media]http://youtu.be/z_iponKUJ8g[/media]

skopiuj to sobie i wklej do 1 posta

od razu lepiej wygląda ;)

Nie urodziliśmy się w szpitalu, tylko w internecie

Opublikowano

Moim zdaniem całkiem nieźle jak na 1-szy tydzień gry i nagranie to w tak krótki czas.

Montage to są mega akcje dobre montage robi sie pare dni tutaj jest amatorka ale myśle że jakbyś popracował pare dni wyszło by coś dobrego

@down

Mogłeś chociaż napisać że ten opis broni wykonałem ja ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano
P90 i P90 SE Rangi : icon_ssg02.gif i icon_ltc05.gif

P90 brón która ma 2 magazynki po 50 strzałów które zupełnie wystarczą. Broń ma według mnie doskonały Firerate w maire szybki ale magazynek szybko nie znika.Damage ma ogarniety jak na bron typu smg A recoil hmm .. Recoil jest do ogarnięcia jak sie ktos juz blizej z bronia zapozna bo na poczatku moze latac na boki. Radze nie zniechęcac sie do tej broni bo na poczatku nie kazdy ją ogarnie ale potem zdecydowanie sobie poradzi. Broń ma swój unikalny scope ktory ma małe przyblizenie ale nie macha nim ostro co czasem moze pomóc.Broń nieco zbugowana nieraz jesteś pewien ze nie trafiłeś kolesia a go trafiłeś <tylko w przypadku headshot> z broni fantastycznie wchodza headshoty.

By o to ten Pan wyżej xD

Co wy macie do SMG ??? Ja zobaczyłem, że z smg dużo filmików nie ma a raczej prawie w ogolę xD

Wy lubicie snajpy bronie Ar a ja lubię grube akcje i ładowanie się na chama :):D

i nie ukrywam snajpy nie mogę ogarnąć wale w cel a tu dupa nawet z przybliżeniem jak skacze :( Może mi ktoś to wytłumaczyć ?

Opublikowano

Bo jak masz robiąc qs nie możesz się poruszać ...

a co do tego twojego ''montage'' to też mi się nie podoba ...

lecisz na chamca i nabijasz accoladesy

weź zrób montage z jakiejś taktycznej gry ;) może SnD / Eli Pro ? ^_^

Już wolę oglądać montage Lennego który raszuje :D // bez urazy Lenny B)

2096247301.png

Opublikowano

Lenny moj boss japa.

Lexusek na LTC najwieksza pizda w ca.

Zrobil nowe acc i najwiekszy heros na snd

jajaja w ogole kilka dni temu nie wiedziales o oc kaman w tym trybie.

btw jebia mnie wasze warny daj od razu 100%

Opublikowano

Broń swojego ''pana'' hahahahah sam się ośmieszyłeś ...

jestem ''największą pizdą ca'' ? po prostu zazdrościsz i tyle ...

ludzie mnie nie lubią za to że mnie to jebie czy jest się Polakiem czy nie

raportuje każdego kto gra nieuczciwie. Myślisz że nigdy nie miałem low acc dla zabawy ?

A swoim postem tylko pokazałeś jak wysoko stoi twoja kultura ... ;)

normalnie kocham hejterków na forum/grze ... już nie jeden próbował kozaczyć na czacie w trakcie MixPola

a jak się odezwał na voicie to 12-letni dzieciak... może też jesteś w clanie SnD.eXe ?? Więcej hejtów ?

Może i masz jakieś szanse w ca ale w prawdziwym życiu zachowując się w taki sposób daleko nie zajdziesz -.-

Tyle ode mnie i również mogę oberwać warnem, bo musiałem stanowczo i na temat odpisać jakiemuś Nn

na post który ma na celu obrażenie drugiej osoby którą zna się tylko z ''nicku''. Pozdroooooo :D

może kolejną rzecz Ci uświadomić ? Napisałem w dopisce /// ''bez urazy Lenny'' czyżbyś nie dowidział ? o.O

potrzebujesz więcej prawdy ? Może boli Cię to że wbiłem LTC5 bez czitów ? Widzę że Ty

już nie grasz dla przyjemności tylko dla szukania powodów do zaczepki (hejt ?? może pokolenie JP ??)

Mógłbym tu tyle napisać że by mi dnia brakło ale po prostu brak mi czasu na takich ludzi /// bez urazy

I może byś się tak przedstawił ? (nick z CA ?) Ja na low acc nie boję się jakoś przedstawić i nie

ukrywam tego że frapsuję każdą grę którą zagram :) Czekam na odp ... Tu lub PW ... B)

2096247301.png

Opublikowano

ogólnie powiem Wam że śmieszni jesteście... szkoda że nie znacie Lennego na prawdę... zmienilibyście zdanie o nim...

ten wasz cały Ruch Lennego to jedno wielkie pośmiewisko i wychodzicie na jego pieski, koleś który jest nikim zrobił klan i każdy od razu biegnie dupę lizać.

jak nigdy mam z was po prostu kosmiczną bekę.

I nie, wcale nie piszę tego bo mu zazdroszczę (beka w chuj) jest mi was po prostu szkoda.

A teraz pieski do budy i japa.

Tyle co do tego waszego plebsowatego ścierwa.

Co wy macie do SMG ???

nooo nie wiem, np. to że na Victorze za używanie SMG ludzie są wywalani? bo to są dobre bronie na początek, szybko nawala, całkiem niezły dmg, itp. a na wyższym poziomie trzeba pokazać już klasę ;)

Nie urodziliśmy się w szpitalu, tylko w internecie

Opublikowano

Wiem bo tam nie można raszować <<< TO nie jest błąd ;p

Czym mam się uczyć grać z broni AR ?

Opublikowano

Może boli Cię to że wbiłem LTC5 bez czitów ?

haha po jakiego chuja na ft/qr chit zjebie.

po porstu jestes cipa szkoda ze na lexusku taka kosa na sd nie byla ;/

dobra koniec rozmowy z idiota, jestes nN dawaj na esla szmato i dowidzenia,

wiecej % kuzynowi nie bd naklepywal smieciu pozdro.

aha i zrobcie cos porzadnego a nie jakies montage z dupy zrobione.

Opublikowano

@ UP zaprezętuj swój !!! i naucz się czytać zobaczymy za 3 m/c !! Jak bedziesz do mnie pisał !! Jak narazie nie zobaczyłem ani 1 dobrego na tym Forum !! Który by został dodany przez was !!

Struganie wielkiego kozaka nic nie daje !!

Temat do Zamkniecia ! Bo widze tylko Spam Spam i Flame ! Ludzie pamiętajcie takie wypowiedzi możecie mówidz w realnym świecie do kolegów a nie na tym Forum tu panuje Kultura !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...