Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot

Seboo1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuje osoby, która napisała by bota. (oczywiście zapłace. Bot ma za zadanie wbicie expa. Chętnych proszę o kontakt na nr 4362242 NArqa i pozdrawiam:)

Opublikowano

bezsensu jak chcesz komus płacic za napisanie bota tylko dla Ciebie. Jak dla mnie za taka usluge w zaleznosci co ten bot miałbym robić zapłaciłbyś od 150zł do grubo ponad 500. (na allegro masz ofery za godzine programowania 10zeta)

Lepiej byś kupił sobie Autoalla na allegro.

Opublikowano

zalezy do jakiej gry i jakie ma miec funkcje.

Znam programiste (nie mnie tylko tkaiego co pracuje w firmie i koduje taam cos dla nich a czesto ie nudzi ;d) co zrobiłby to ale musiałbys opisać co i jak. i do czego to i co miałoby robic

Opublikowano

Bot do gry www.menele.net Ma za zadanie wbijanie expa taniej. Teraz na przykłąd expie na zakładkach na operze i na auto odswierzanie. I np bierze za 1 k dos 2.5 k kaski. Niektórzy maja boty do expienia i o wiele taniej im wychodzi i teraz chodiz mi aby osiagnąc taki efekt jak oni maja.:) Proszę odpisywać na gg 4362242

Opublikowano

To programisty php, albo jakiegos jezyka skryptowego poszukaj, a nie pisz na forum, na ktorym dostepne sa boty w autoit/cXY/delphi, gra przegladarkowa to cos zupelnie innego gra kompilowana niby

To jest ukryta treść, proszę

a

To jest ukryta treść, proszę

da ten sam wynik, ale juz widac ze zupelnie inna skladnia jest. Wiec Tobie potrzebny jest ktos tego pierwszego typu ;).

que?

Opublikowano

no a ja znam kogos drugiego typu co napisał /home to tez nie pomoge (co prawda zna duz chyba duzo jezyków jak c++ C# jakis odmiana tych 2 power script delphi i jescze cos tam ale raczej nie zna przynajmniej nie wiem zeby znał cos w stylu java php html xhtml itd)ale na allegro jest duzo takich ofert wpsisz sobie w wyszukiwarce programowanie.

W sumie jakby sie uparł to i w takim jesyku by napisał i po kolorkach sobie rozrózniał gdzie ma klikac i analizować ale to by było o wiele bardziej skomplikowane i to cos by nie myslało tlyko wykonywało w kółko jedna czynnosc. a tak wogole nawet nie wiem jak ta gra funkcjonuje ^_^ to to moje ostatnie zdanie mozesz nawet nie czytac