Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić by nasz kontroler działał w NFS

Gość Darek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaa.W tym TuT'ku pokażę wam jak zrobić by grać na padzie.Mówię a raczej piszę od razu że sam tego nie używam,wolę klawiaturkę ale jak by ktoś chciał to ma. Według użytkowników innego forum sposób działa. By wszystko działało potrzebujemy: -Program MotioninJoy

http://www.motioninjoy.com/download

-Kontroler wspierany przez WINDOWSPo instalacji programu powinno nam się ukazać okno:

Spoiler

asfvl.jpg

Teraz musimy wybrać nasz kontroler(pkt.1)Zaznaczamy opcję "Emulator kontrolera Xbox'a 360"(pkt.2)I klikamy "Aktywuj"(pkt.3) Teraz system WINDOWS powinien nas poinformować że zainstalował nowy sprzęt.

Opublikowano

No raczej tak jak masz na focie zaznaczone xbox360...Ale nie jestem pewien . ; /

Opublikowano

@2x UP

Nie, musi byc sprzet podlaczony kablem USB.

Jezeli sie nie myle to w padach xbox'a sa tez kable usb.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

no a u mnie jest taki problem... wszystko ladnie slicznie pieknie tylko tak jak w pkt 1. mam kliknac moj kontroler to nic nie ma .. co poradzicie?

Opublikowano

Odkop, to już było:

http://www.mpcforum.pl/topic/545233-tutod-teraz-kazdy-kontroler-zadziala-z-nfs-world/

To jest poradnik, tu nie ma odkopów.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Peter Raport

Top@

Możliwe, że nowsze już wersje i lepsze programy .

Tego nie sprawdzałem bo ostatnio włączałem NFSW miesiąc temu i wystarczy mi gram już do Bety X_x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...