Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BF3 minimalizacja

Vinerix244

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój problem jest taki że kiedy zminimalizuję battlefielda to mam dosłowny pokaz slajdów. Gra działa normalnie ale kiedy minimalizuje to nic nie da się zrobić. Jeżeli ktoś z was miał taki problem i naprawił go lub zna rozwiązanie to bardzo proszę o pomoc.

Mój sprzęt to:

AMD Phenom II x2 550 3,1 GHz

Ati radeon hd 5750

Ram 4gb

win 7 x64

Opublikowano

Może procesor podczas minimalizacji nie wytrzymuje i ma duże zużycie,spójrz Ctrl+Alt+Del i zobacz zużycie procesora i pamięci fizycznej podczas minimalizacji i podaj tutaj.

random.jpg

Opublikowano

http://img194.imageshack.us/img194/7346/beztytuutjp.png

Eh rzeczywiście procesor...

Sorry że dopiero dzisiaj ale internetu nie miałem -.-

Opublikowano

http://img194.imageshack.us/img194/7346/beztytuutjp.png

Eh rzeczywiście procesor...

Sorry że dopiero dzisiaj ale internetu nie miałem -.-

Już na to nic nie poradzimy,wyczyść komputer CCleaner'em i wyczyść rejestr ccleanerem.

random.jpg

Opublikowano

A więc to nie musi być wina procesora tylko że nic innego nie przychodzi mi do głowy nawet na najniższych ustawieniach tak mam próbowałem nawet tych komend z twojego tematu jak i fxaa injectora na wydajność nic z tego nie pomaga ;l

Opublikowano

Potwierdzę Wasze słowa- wina procesora i tego, bez wymiany/ podkręcenia nie zmienisz. No- najlepszym wyjściem będzie zaprzestania minimalizowania, bo po co :) ? Grać, a nie minimalizować, ludzie!

Opublikowano

Tak tylko że jak zadzwoni do mnie na skajpaju kolega to i tak grę muszę zminimalizować ale skoro to jednak wina procesora to ok.

Temat można zamknąć.

Opublikowano

Mam ten sam procek i jest to samo to wina procka .Najlepiej podkręć lub wymień na lepszego najlepiej z 4 rdzeniami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...