Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim grać WOT

orenzadol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niemcy - na 99.9%

ZSRR - za dużo roboty z tym

Francja - kiepska myśl technologiczna

USA - jak już zbadasz niemcy

Ale to i tak zależy od ciebie.

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Mówi się, że nacja to poziom trudności tej gry.

ZSRR - easy

USA/GER - medium

FRA - hard

@darken121 - To nie jest jedynie moja opinia. Przesiądź się z jednego drzewka na drugie to odczujesz różnicę.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Ja osobiście grałem francuskimi czołgami i... Nie jest tak źle. W czołgach IX i X tieru system przeładowania pocisków jest na minus, ponieważ 6 pocisków (4 w przypadku X tieru) ładuje się ze 30 sekund. Prawda jest taka, że każdemu pasuje co innego. My możemy tylko opisać działanie poszczególnych czołgów, a ty będziesz decydować w co chcesz iść. :)

149208901.png

Bywalec
Opublikowano

Popróbuj trochę tych, trochę tamtych i zobaczysz jakimi gra Ci się najlepiej.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

jak dla mnie to najlepiej rozwijac kazda nacje do V tieru (zawsze wychodzi sie na plus z kredytami) jak juz to zrobisz to zdecyduj ktora ci sie najlepiej gralo :P

ja aktualnie jestem na KV-4 i zeby tym wyjsc na plus to mission imposible (jesli przezyjesz to 100% ze na plus)

Opublikowano

@demostenes

Bardzo dobra rada i w pełni popieram. Dzięki temu zrobisz sobie świetny fundament na dalszy podbój wota, czyli kredyty. Zobaczysz jakim stylem grasz i jakimi czołgami ci się najprzyjemniej gra, dzięki czemu będziemy tobie w stanie powiedzieć, która linia czołgów najbardziej pasuje pod twoje upodobania.

Pamiętaj też, że granie tylko jednym czołgiem szybko się nudzi i nie jest najlepsze dla twojego wirtualnego portfela. Nie bój się grać wieloma czołgami na raz. Jeżeli znudzi ci się powolny ciężki czołg, to wskoczysz do szybkiego średniego, albo zdejmiesz paru noobów z artylerii. ;)

• 3 lata później...
Opublikowano

Wiem , ze temat troche przedawniony. Ale też aktualnie mam problem kim zacząć grać.

Cześć kolego, następnym razem załóż nowy temat, a nie odkopuj starszych, przecież na zaszkodzi.

Zależy od stylu gry, jest parę bardzo fajnych drzewek, ale powiedz na co liczysz: DMG na minutę, pancerz, mobilność, magazynek?

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...