Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Connecting...

maju4422

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Inni mogą wejść na ten serwer? Pirat czy oryginał? Odblokowałeś Terrarię w zaporze? (powinien wyświetlić się komunikat o odblokowanie, jeśli anulowałeś lub nie wyskoczył - musisz zrobić to ręcznie. W przypadku Visty jest tak: Panel Sterowania -> Zapora systemu Windows -> Zezwalaj programowi na dostęp przez Zaporę systemu Windows -> Szukasz Terrarii na liście i ją zaznaczasz, jeśli jej nie ma musisz ją dodać przez "Dodaj program...")

Opublikowano

W Windowsie 7 powinno być tak samo. Spróbuj tak jak mówiłem, jak nie zadziała to pomyślimy dalej...

PS Spróbuj na inny serwer wejść, być może są jakieś problemy techniczne albo serwer padł :D Ewentualnie ściągnij Terrarię z innego źródła (piratom często brakuje niektórych plików), najlepiej jakby ktoś pożyczył Ci konto Steam.

Opublikowano

Otwórz panel sterowania (logo Windows -> panel sterowania)

Wybierz System i zabezpieczenia

img.jpg

Następnie "zapora systemu Windows".

img.jpg

Jeśli na liście nie ma Terrarii, wybierz "zezwalaj na dostęp innemu programowi" i znajdź terraria.exe

img.jpg

Screeny znalezione na spec.pl

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czekałem na screena, "jakiś błąd z NPC" niewiele mi mówi :)

To, że masz pirata, ma niewielkie znaczenie w Terrarii. Piratom często brakuje plików odpowiedzialnych za hostowanie serwera, ale raczej nie ma problemów żeby wbić na czyjś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...