Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z hackem

czaki :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam taki problem z hackiem wkladam go do folderu z cf i odpalam go i wyświetla sie take cos , jest zaznaczone strzałką

za rozwiązanie problemu dam ++++ , jak ktos zbiera -- to dam i to :D :D

post-395965-0-71495900-1336493046.png

Opublikowano

A hack ci działa czy nie?

To jest chyba tylko taki numer wersji hacka.

I jeszcze jedno, hacka od zyan development nie musisz dawać do folderu z cf-em, wystarczy że będziesz go miał na pulpicie i go zainstalujesz.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

A po co uruchamiasz hacka jak masz go zainstalowanego. Jak wejdziesz normalnie do gry to wyskoczy ci okienko. Play with hack. Play without hack czy jakoś podobnie.

1398258449-U383457.png

Gość patrykkos
Opublikowano

[quote name=czaki :D' timestamp='1336502928' post='4474713]

tu masz w załączniku

virus scan:https://www.virustotal.com/file/6fe8...is/1335276520/

https://www.virustotal.com

Podałeś link do skanu a nie do pobrania. Daj link do pobrania.

Opublikowano

@up Po co ma uruchamiać hacka jako administrator? Przecież nawet nie wiemy jakiego ma windowsa, jak ma xp to nie musi uruchamiać jako administrator. Korzystaliście wogóle z vip hacka od zyan development? Przecież wystarczy go zainstalować i już nie trzeba go ponownie uruchamiać. Wystarczy, że po instalacji wejdziesz do gry i wyskoczy ci takie coś.

1330907478u351709.jpg

Klikasz activate i hack włączony, więc po co ma go uruchamiać jako administrator. Jak coś piszecie na forum to zastanówcie się nad sensem wypowiedzi. I zastanawiam się co autorowi tematu przeszkadza w napisie w którym widnieje wersja hacka. Przecież ten napis w niczym nie przeszkadza. I tak jak napisałem wyżej po instalacji hacka nie trzeba go uruchamiać, wystarczy że się wejdzie do gry.I wyskoczy to okienko co jest w spoilerze. A po screenie autora tematu widze że hack jest zainstalowany. Co wy macie za problemy na tym forum.

1398258449-U383457.png

Gość patrykkos
Opublikowano

@up Po co ma uruchamiać hacka jako administrator? Przecież nawet nie wiemy jakiego ma windowsa, jak ma xp to nie musi uruchamiać jako administrator. Korzystaliście wogóle z vip hacka od zyan development? Przecież wystarczy go zainstalować i już nie trzeba go ponownie uruchamiać. Wystarczy, że po instalacji wejdziesz do gry i wyskoczy ci takie coś.

1330907478u351709.jpg

Klikasz activate i hack włączony, więc po co ma go uruchamiać jako administrator. Jak coś piszecie na forum to zastanówcie się nad sensem wypowiedzi. I zastanawiam się co autorowi tematu przeszkadza w napisie w którym widnieje wersja hacka. Przecież ten napis w niczym nie przeszkadza. I tak jak napisałem wyżej po instalacji hacka nie trzeba go uruchamiać, wystarczy że się wejdzie do gry.I wyskoczy to okienko co jest w spoilerze. A po screenie autora tematu widze że hack jest zainstalowany. Co wy macie za problemy na tym forum.

Bardzo ładnie to wszystko opisałeś tylko, że ja nigdy nie miałem takiego czegoś w Vip Hack'u od zyana.

Sam się dziwię.

@Topic Może powiedz czy nie możesz zainstalować hacka czy masz z nim jakiś inny problem czy co ???

:D

Opublikowano

Zaraz dam tylko wyszukam ;p

Sory ale nigdzie znaleść go nie moge kurde;/ bo go usunełem bo sie wkurzylem ze otworzyc go nie moge ;/ sory

Gość patrykkos
Opublikowano

Czyli temat do zamknięcia. Jeżeli usunąłeś tego hacka to już nie masz z nim problemu

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...