Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DYLEMAT Które konto lepsze/więcej warte.

xPatryk2011x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Które konto z poniższych jest wiecej warte w PLNach. a które jest warte więcej uwagi.

1. http://allegro.pl/pro-ninja-dagger-75lv-eq-5xbon-phobos-swiat-18-i2316576691.html

2. http://allegro.pl/eq-i-postac-na-astralu-za-dobre-eq-phobos-i2327170492.html

Podajcie orientacyjną cenę

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Zastosuj się do generatora:

http://www.mpcforum.pl/topic/391673-generator-tematow-z-wycena-itemkow-i-postaci/

Opublikowano

oczywiście że bodziak.

aura p a na ninji poza bronią i pewnym biologiem nie ma nic wartościowego. skille bardzo zapuszczone .

bierz woja.

Opublikowano

Woj jest więcej warty, aczkolwiek ja bym ninje wziął

skille można dorobić, eq też, ale przyjemność z gry większa jak dla mnie na ninji.

Opublikowano

Tak jak up. Wojownik więcej warty, ale ninją milej się gra, bynajmniej ja tak uważam. ;)

Wyobraźnia to taka kraina gdzie zawsze czujemy się szczęśliwi.

To właśnie w niej wszystkie marzenia się spełniają.

Opublikowano

Wiadomo, woj zawsze będzie więcej ceniony niż i w tym przypadku też nie będzie inaczej.

Może i wojownik ma mniejszy lvl niż ninja, to ma bardziej dopracowane skile oraz eq.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

A czy warto wymienić woja za ninje ? I ile ew strace na tym kasy. Przyznam że chciałbym zagrać ninją.

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Opublikowano

odpowie ktoś

Opublikowano

ja się pytam ile stracę PLNów

ja się pytam ile stracę PLNów

Opublikowano

Zastosuj się do generatora:

http://www.mpcforum.pl/topic/391673-generator-tematow-z-wycena-itemkow-i-postaci/

prosba nie zostala spelniona, temat leci pod klodke

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...