Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Game Anarchy VIP Hack

_Gisiel_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce Wam Powiedzieć o Nowym Sposobie na szybkiego power levela.Stronka do hacków to http://gameanarchy.net/.Niestety musze przypomniec ,że te hacki są płatne.Hakc do Combat Arms Europa to 7zł na 2 dni.Jest to drogie przedsiębiorstwo ale opłacalne.Powiem wam o moich relacjach z tym hackiem na początku nie będziecie go ogarniali ale po krótkim czasie nauczycie się go obsługiwać.Hack ma Full opcje od god moda do weapon spawnera.Można zrespić wszystkie potrzebne broni lub miny. B) Hakc zawiera używanie komend jak:spawn,god mode,die itp.Ma też Rapid Fire czyli Atak z wielką prędkością.Na początku moje przygody z hackiem były tragiczne :( crashowalo mnie i lagowalo.Ale wkoncu jak znalazlem komende /wep 190 czyli life teaker wbilem 2LT.

Spoiler:http://gameanarchy.net/

Mam pytanko do hackow tokolocoSkCAEU v4.0 prosze o kontakt z ich przedstawicielem.

post-625211-0-39834900-1336492293.jpg

Opublikowano

Ten hack po patchu nie będzie miał ani god moda weapon spawnera a co za tym idzie life takera więc się nie opłaca go już kupywać ;)

98216321103540315785.jpg

Opublikowano

Bardzo dobry cheat który można dostać, cena dosyć z kosmosu, bo 7 zł za dwa dni, chociaż jak kto woli. Dodatkowo powstaje teraz dla gameanarchy konkurencja z innych stron które takie same hacki albo i lepsze tworzą za darmo, ostatni był taki z ghostmode, telekill, spawnerem, lifetakerem i aimbotem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...