Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban w CF

kutinio121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dawno nie byłem na dziale cf bo zbanowali mi konto , pisze na ogólnym bo w dziale poradniki tylko tutki są , ( jeżeli się mylę proszę przenieść ) I mam do was pytanie jako do ludzi o "Dużym doświadczeniu " :D a mianowicie mam problem gdyż jakieś 2-3mies temu dostałem perm bana na moje oficjalne konto , i teraz mam do was pytanie czy istnieje możliwość odbanowania tego konta ? nie mówię że tak samo od siebie tylko czy jakbym napisał coś to supportu lub słyszałem coś o swego rodzaju każe pieniężnej , jeżeli istnieje możliwość jakakolwiek odbanowania konta to PROSZĘ o pomoc (wiem że wam to nic nie daje ale w zamian daje dzienny limit like-ów i 5 na profil . ) Jeżeli napisanie do supportu coś da to co mam napisać . Z góry dziękuję za pomoc

PS: Perma dostałem za crosshair . (hack?)

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Podobno można pare stów zapłacić i odblokują ci konto. Nie wiem gdzie trzeba kliknąć żeby to wykupić. Napisz do supportu, a oni ci napiszą.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Podobno można pare stów zapłacić i odblokują ci konto. Nie wiem gdzie trzeba kliknąć żeby to wykupić. Napisz do supportu, a oni ci napiszą.

Jarek wiesz zapomniales ze muszisz im dac z kont wzioles hacka...

Wienc Napisz do Support oni ci powiedza czy da rade bo nie kazde konto moze byc odbanowane ... :(

Opublikowano

@up2 Dzięki pare stów to ja płacił nie będę aż takim nałogiem nie jestem , ale dzięki za chęci

@up Zobaczę co jeszcze inni napiszą ale jak nic konkretnego to wg obietnicy dzienny limit + 5

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Hmm Jeszcze Maz inna opcije ...

ale to muszisz znac sie na Stronach internetowych itp ... + to nie legalne ...

Ale razdne nie wienc Lepiej Czymaj sie tego zeby dac i'm Hacka (Taki jaki dziala najlepiej im daj) i doplac im <-- Support ci w tym pomorze .

Bo mogla byc HACK ich strone i zrobic ze nie masz bana ale to wtedy jeszcze komus muszisz zrobic bo sie kapną i spowrotem dadza bana oraz juz nic wtedy nie zrobisz (Nie radze)

Sorki za Polski Ale wiecej po angielsku pisze :)

Opublikowano

Hmm Jeszcze Maz inna opcije ...

ale to muszisz znac sie na Stronach internetowych itp ... + to nie legalne ...

Ale razdne nie wienc Lepiej Czymaj sie tego zeby dac i'm Hacka (Taki jaki dziala najlepiej im daj) i doplac im <-- Support ci w tym pomorze .

Bo mogla byc HACK ich strone i zrobic ze nie masz bana ale to wtedy jeszcze komus muszisz zrobic bo sie kapną i spowrotem dadza bana oraz juz nic wtedy nie zrobisz (Nie radze)

Sorki za Polski Ale wiecej po angielsku pisze :)

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale mam się włamac im na strone ?? to raczej nie możliwe bo po 1 mało się znam na html a po 2 mają zbyt dużo pieniędzy żeby mogli sobie pozwolić na tak słabe zabezpieczenia żeby "zwykły" śmiertelnik mógł im się włamać .

PS: jeżeli piszesz więcej po angielsku to może mógłbyś mi pomoc napisać do supportu , ja znam tylko podstawowy i musiałbym używać tlanslatora a jak wiadomo nie najlepiej to się kończy . pozdro

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

@Up Moge pomoz :D Hmm Zwykly smiertelnik ? Ktos inny sie wlamal i dodal sobie ZP i mu dali bana poniewarz tylko sobie dal i nic innego jak by zrobil cos innego dobrzego z innymi acc to by sie nie dowiedzieli ...

Opublikowano

napisz do Administracji o opuszczenie permamentalnego bana

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

@3 Up ... Pisz PW :)

@up Nie jak poprosij Cza zaplacic i dac Hacka i Link , Dobry Punkt :)

Gość patrykkos
Opublikowano

Ranger ja pierwszy raz słyszę takie bajki.

Odwołam się do wypowiedzi Jarka bo on jedyny ma rację. Musisz napisać do support'u i zapytać czy można coś z tym zrobić. Słyszałem już kiedyś, że odblokowują konta za pieniądze ale dokładnie ile trzeba zapłacić to nie wiem

:D

Opublikowano

mi wysłali wiadomość o jakimś koncie kurr czekaj aaa mam że na jakiś mail trzeba wysłać wiadomość i odbanują jak napisałem ale wciskaj im że nie byłeś hakerem tylko wiesz jakieś bajki

nieregulaminowa sygna

Gość patrykkos
Opublikowano

Jeżeli mają dowód to nie ma co wciskać bajek

:) Nikt nie dostaje bana bez powodu :D trzeba sobie zasłużyć B)

Opublikowano

odpisali mi ...

After finishing our investigation, users of the accounts that are tied to the above login ID have recently been involved in actions deemed inappropriate for Crossfire by the In-Game staffs of Z8games. This decision was made after a thorough investigation of the situation as a whole.

Account Action: Permanent Ban

Offense: Hacking

We understand that these policies may seem harsh, but they are in place to ensure that every player is able to fully enjoy their time in Crossfire. You are responsible for all the accounts under your name. This is our final decision, further requests regarding same issue will be ignored. Thank you in advance for respecting our position.

beztytuujog.png

w wolnym tłumaczeniu : mamy cię w chuju . jeb się nasza firma zarabia na frajerach takich jak ty . WYPIERDALAJ

trochę racji mają czemu mieliby mnie odbanowac ale wydałem na te kurwy ponad 150 zł (wiem głupi jestem ale to jakies 2 lata temu ) i reklamy o łącznej wartosci okolo 100k zp

dajcie warna za wulgaryzmy już mi nie zależy . każdy dostaje like i 5

Amen!

LUBIE mrówki

Gość patrykkos
Opublikowano

odpisali mi ...

After finishing our investigation, users of the accounts that are tied to the above login ID have recently been involved in actions deemed inappropriate for Crossfire by the In-Game staffs of Z8games. This decision was made after a thorough investigation of the situation as a whole.

Account Action: Permanent Ban

Offense: Hacking

We understand that these policies may seem harsh, but they are in place to ensure that every player is able to fully enjoy their time in Crossfire. You are responsible for all the accounts under your name. This is our final decision, further requests regarding same issue will be ignored. Thank you in advance for respecting our position.

beztytuujog.png

w wolnym tłumaczeniu : mamy cię w chuju . jeb się nasza firma zarabia na frajerach takich jak ty . WYPIERDALAJ

trochę racji mają czemu mieliby mnie odbanowac ale wydałem na te kurwy ponad 150 zł (wiem głupi jestem ale to jakies 2 lata temu ) i reklamy o łącznej wartosci okolo 100k zp

dajcie warna za wulgaryzmy już mi nie zależy . każdy dostaje like i 5

Nie musisz się od razu poddawać

:D Jeżeli masz jakieś inne konto to graj na nim :P Jakoś wbijesz lvl :)

Ja osobiście mam trzecie konto, na którym robię/kupuję ZP

:D więc też sporo kasy wydałem no ale cóż :D Takie życie jak gra wciągająca ;)

Gość patrykkos
Opublikowano

Nie musisz sponsorować Z8

;)

Możesz pograć na Crossfire EU tylko tu jest więcej naszych hakerów z mpc ^_^

Opublikowano

Radze jak idzisz na EU to sprawdzaj hacki na innym acc :) bo jak ci wykryje i grasz to masz mniejsze szansze o bana :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...