Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Serwer Metina

Spryciula

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tworze serwer Metina jeśli dobrze pójdzie we wakacje chce otworzyć Dedyka.. i teraz pytanie do was czego oczekujecie.. co byście chcieli by było dodane..

Wszelkie propozycje oraz sugestie proszę pisać nie jestem obojętny na wypowiedzi ludzi.

Dodam iż chce zrobić serwer Medium na którym na każdym lvl będzie coś nowego , nowa misja , nowa zbroja , nowa biżuteria.. Nowa mapa do expa.. Ulepszacze do itemów drop tylko z bosów i Metinów .

Proszę składać propozycje .

Max lvl 250

staty : 127

Jeśli jest coś co przyciągło waszą uwagę proszę dawać linki a napewno zostanie wprowadzone na serwer.

Proszę Moderatora o przeniesienie jeśli zły dział

Opublikowano

Uważam że mało ludzi powie Ci co w serverach lubią. Większość ma własny jakiś wymyślony plan dt. servera i mało osób chce się nim dzielić dla servera który upadnie w 2 dni :). Osobiście nienawidzę gdy server ma 2 bronie i zbroje na krzyż a by je zrobić 1000 ulepszaczy :) Jeśli chodzi o ulepszacze to myślę że coś wymyślisz, ale żeby nie było żabich udek itd. Czyli tego co można dropnąć z "podstawowych mobów". Uwielbiam dużą ilość broni i zbroi ale bez przesady, by były dobrane wyglądem, i nie chodzi mi tu o to żeby wszystkie były do siebie podobne tylko żeby np z większego łuku nie robić jakiegoś małego :) Radzę Ci także ustawić jakąś "nazwę końcową" dla wszystkich itemków np. Boga ( tak se pomyślałem... przypadek ) i ostatni miecz będzie się zwał np. miecz boga, zbroja : zbroja Boga itd. razem z biżu. Oczywiście można również zbroja czystego Boga czy coś w tym stylu. Byle było coś dobranego słownie. Oczywiście powiększony resp mobów, metinów. brak 6-7, max bony bo chyba nikt nie lubi się w to bawić tak jak i ze skillami :). To jest kilka pomysłów. Jak chcesz to je wykorzystaj, jeśli nie to nie ;P Ważna jest także nazwa servera wymyśl jakąś inteligentną a nie coś typu koxmt2, supermt2, badziemt2 etc. etc. Powodzenia :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Ulepszaczy nowych to ja mam 3 strony ekwipunku.. .. i nonstop dodaje coś nowego.. także z tym problemu nie będzie podobnie jak z Biżuterią broniami i zbrojami

Dziękuje za wypowiedz "Lubie to " łap :>

I czekam na dalsze wypowiedzi..

Pliki serwerowe oraz Clienta edytuje już ponad rok czasu.. każdego dnia staram się dodawać coś nowego .. ale jeśli wy macie jakieś ciekawe pomysły to jestem skłonny poświęcić czas :) by potem wam graczom umilić grę .

Każda osoba która da jakiś ciekawy pomysł zostanie nagrodzona "Lubie To!" :>

Opublikowano

Ale wszystkich nie wykorzystaj :P Pamiętaj. Im więcej ulepszaczy tym mniej przyjemności z gry. Męczyć się z innymi graczami o 1 bossa czy inne moby z których lecą te ulepszacze do przyjemnych nie należą :P. Hmm.. Nowe wierzchowce? DT. Jakieś katakumby i inne miejsca gdzie można iść z gildią / kumplami. Jakiś może nowy wygląd skilli? Tak dla oka ;P. Jak przyjdzie mi coś do głowy to chętnie napiszę. Nie wiem czy moje posty się przydają. Zawsze może coś tam pomogą. Przypomną o czymś.

Zbieram like ;x

Opublikowano

Edytuj wygląd miasta np. Dodaj ww/ katakumby. Staraj się aby serwer był bardzo oryginalny :P

I zrób serwa easy/medium raczej :D

Na serwerach prywatnych metin 2:

ShinKnight

Shinkowa

Xardas7

Opublikowano

na pewno bony chciałbym powrócić do starych czasow czyli 6/7 na klasy lecz żeby wchodziły zwykłe bony np 20k pż przy czym z full eq 6/7 bijesz jakieś 30-50k ze skila a w all eq bedzie z 200k hp czyli pvp będą długie nie dodawaj jakiś broni powymyślanych z mc tylko bojo>syr>śmiercio> i na koniec jakąś nową dobierz dobrze przedziały lvl i bony jakie one będą miały z broni na 75 lvl robi się taką sama tyle że v2 daje więcej dmg i silny przeciwko potworom zreszta ja pomysłów mam w huuuuuuuuuuuuuuu. napisz mi na pw swój nr gg to ci podrzuce pomysły i pomoge bo się znam

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Wygląd miasta został edytowany :) na nowy , Katakumby, 3 rodzaje wymiarów władców , 3 rodzaje dt , icerun , 7 nowych map mam dodane :)

Rozumiem brak 6-7 na daną klasę tylko pod expa .. :)

Na dzień dziejszy posiadam kilka rodzajów kd

35%,45%,80%,kd zin 10 na , kd sun 20% na ludzi.. oczywiście ulepszacze potrzebne na ulepszenie kd :>

Co do Broni posiadam ich 4 pełne ekwipunki postaci.. jednak na razie .. będą tylko bronie epickie.. czyli syrek śmiercio itp ..

Dziękuje za wypowiedz

Łap Lubie To

Opublikowano

To ciekawe ile ten client będzie ważył, jak jeszcze będziesz coś dodawał :)

Na serwerach prywatnych metin 2:

ShinKnight

Shinkowa

Xardas7

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy waży 1,1GB :) staram się dodawać ciekawe i estetyczne rzeczy.. nie dodawałem zbroi.. z wowa itp.. bo jestem zdania że do Metina to nie pasuje..

Specjalista
Opublikowano

Nowe bronie

Nowe zbroje

Max lv 250

Max staty 127

Nowe mapki

Nowe metiny ,bosy, itp,

Dobry exp ( nie za duży nie za mały )

;D

I to chyba na tyle ;p

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Hmm.. wydaje się że wszystko masz :P Możesz dodać jakąś broń pod expa. A jeszcze jedno :P Max lvl 250 więc 3 bronie i zbroje nie wystarczą. Zostanie tylko nuda. Myślę że naszej pomocy nie potrzebujesz :P Wszystko masz :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Dziękuje za wypowiedzi i liczę na dalsze pomysły z waszej strony :) jeśli coś utkwiło w waszych głowach.. coś wam się podoba czego nie ma na innych serwerach proszę piszcie.. jeśli macie jakieś ciekawe pomysły na serwer

misje..

Piszcie ..

Każdy ciekawy pomysł zostanie nagrodzony..

Jeśli posiadacie linki do czegoś co przykuło waszą uwagę dajcie a napewno zostanie wprowadzone na serwer..

Na chwile obecną wprowadzam itemy , biżuterie która będzie dropić z poszczególnych bosów np

naszyjnik Bosa orków

kolczyki Bosa.. królowej pająków..

każdy z tych biżuteri będzie dropić z poszczególnych bosów i będzie dawać bony :> ciekawe.

Opublikowano

Dodaj jakieś bronie z silny na potwory, np. zeby z broni na 75lv wychodzila nastepna na 100 i ...% na potwory i potem 150 --> 200 ---> 235

To tylko sugestia ale fajnie by było gdyby cos takiego było ;D

@edit nawet tarcze pod expa... mozna zrobic ;D

@edit2 : biologa zrob do 240 lv, powymyslaj jakies ciekawe misje...

leoks.jpg

Opublikowano

to ty decydujesz co ma być na serwerze , sugeruj się tym

http://www.mpcforum.pl/topic/256509-wasz-wymarzony-serwer-wymiana-zdan/

Cls

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...