Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora a PL

shanks^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam na pl 86lv 2 x p i zastanawiam się czy tego nie sprzedać, chociaż z drugiej strony idą wakację i będę miał więcej wolnego czasu.. A na balmorze mógłbym się oderwać, ulepszyć jakiś item na +9 bez mrugnięcia okiem.. Czekam na opinie, dodam, że na balmorze grałbym od 0

Opublikowano

Sprzedaj tą na PL i graj sobie na Balmorze... Kwestia tego, że idą wakacje to ty będziesz miał więcej czasu? Ja myślałem, że przez wakacje ludzie jeżdżą na baseny, grają w piłkę i ogólnie siedzą na dworze... No ale to twój wybór..

Pozdrawiam i liczę na like'a ;]

Daj Like'a ^^

Opublikowano

Trzeba się w końcu od tego komputera oderwać :D Przy okazji zacznę chodzić na siłownie itp.. No zobaczymy :D A balmora sam w sobie dobry serwer?

Opublikowano

Jeśli masz jeszcze chęci na pl to wbijaj powoli do tego 99:)

A przy okazji możesz zacząć grać na balmorze.. Fajny serw polecam.

1337113491-U379973.png

Opublikowano

Nie opłaca ci się :) Później ciężko selniesz itemy z balmory , graj nadal na pl'u więcej zarobisz . Za taką postać co ty masz to na balmorze 99 lvl .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Hm..

PL powoli coraz mniej ludzi gra,ale to już od cb zależy jak lubiłeś grać+czy masz odpowiednie eq do expa i pvp...

A Balmorka niby hardzik ale jednak jak kto już woli..

Decyzja głównie do cb należy ; >

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Opublikowano

Balmora niby fany privek ale czy naprawdę chcesz tam grac kosztem fajnej postaci na pl? skoro coś już tam osiągnąłeś to na 100% będziesz chciał wrócić, wiem coś o tym ;)... odpuść, co najwyżej zacznij gre na balmorce od zera.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Pamiętaj, że postać na PL będziesz miał i miał, a Balmorka prędzej czy później padnie... nie będziesz żałował ?

Opublikowano

Jak na balmorze, to od nowa. Nie opłaca sie inaczej.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...