Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MjCraft [Survival] [Dedyk] [NoWL] [PvP] [NoPremium] [35 slotow]

benido6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA!

Nie polecam servera ponieważ:

1.Admin to dziecko nie zna zasad ortografii.

1.a Jeśli mi nie wierzycie zobaczcie tutaj link wraz z naszą rozwaloną chatą: http://imageshack.us/g/337/20120509173158.png/

2.Zniszczyli nam chatę gildyjną ponieważ mieliśmy diax eq po 2 dniach.

3.Skasował Mouse'owi moderatora ponieważ zrobił eventa na którym rozdawał troszkę diaxów.

4.Trochę lagów.

5.Nie da dojść do słowa bo mówi że możemy dostać bana za pyskowanie -.-.

Po prostu server dno, jeśli uważacie że mam rację to napiszcie jeszcze kilka komentarzy o których nie wspomniałem.

Osoby które w tym brały udział:Kondjo,Fuku oraz JA :DOCENA: 0/10!!!!

Opublikowano

Skot Miales Eq Po Pierwsze Ty Uzywasz Wspomagaczy Gry A Juz 1 Gracz Skarzyl Sie Na Mouse !

Skot Mieliscie 4 staki Bloków Diax 10 Staków Bloków Zelaznych Calom Skrzynkrzynke Butelek Expa ?? !

Opublikowano

nie płacz dostałes eq od jakiegoś moda :) on juz moda nie ma a ty miałeś po eq dlatego ze to nie twoje idz do mamy pa ;)

Opublikowano

Serwer 0/10

Nie wchodzcie na niego, tam admin to jakies tępe dziecko nie znające zasad ortografii (@Up3 Dokładnie widać), kolega chciał tutaj powiedzieć, że dostał bana i ja również, za to, że byliśmy bogaci -.-

Admin pyta sie graczy jak założyć gildie, albo jakie są komędy... Nie ogarnia lagów i pluginów, jedno wielkie szambo/dno.

serwer dla biedaków, albo nie wiem... Nazwa serwera mówi sama za siebie

Nie Polecam!

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Kondjo masz racje server dno zaczalem dalej grac z eq ktore mialem,zenchantowalem miecz na sharpness IV i FireAspect II i luk pozyczony od kumpla i jeszcze jakies zarcie itd a admin mi skasowal i mowil ze cheatowane -.-.Albo niech skasuje server albo niech odbanuje kumpla i mi odda itemy.A jak nie to niech do mamusi pojdzie -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...