Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na labirynty w escape'ach.

Ceyz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Nie lubisz labiryntów, które są umieszczone jako element mapy escape bądź adventure? Już z tym koniec, jest sposób dzięki którym ogarniesz każdy labirynt! Nie wymaga to żadnych modów, żadnych programów wystarczy tylko mózg!

A wszystko polega na tym, abyś trzymał się prawej ściany w labiryncie aż do wyjścia. Czyli tak jakby cały czas skręcasz tak jak idzie prawa ściana. WSZYSTKO! Łatwe co?

Opublikowano

Jeżeli Jest Wyjście Na Srodku Labiryntu To Jak Zamierzasz Wyjść?

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano
Na jakiej zasadzie to dziala ? ^^

Na takiej, że jeżeli będziesz trzymał się prawej ściany to wtedy nie cofniesz się do początku, a znajdziesz szybko koniec.

Nazywasz to Tutorialem ? ^^ Według mnie jest to rada ale początkujących espowiczów

Tutorial - Poradnik, a więc? Daje porade jak przejść taki labirynt.

Jeżeli Jest Wyjście Na Srodku Labiryntu To Jak Zamierzasz Wyjść?

No przecież to proste, trzymając się prawej ściany też tak dojdziesz! Trzymając się mojej porady zawsze znajdziesz wyjście w mojej poradzie.

A więc wniosek jest taki, że aby uniknąć pytań przetestujcie sami!

Opublikowano

Miałeś farta, przeszedłeś 2 labirynty trzymając się tej zasady i nazywasz to ,,sposobem''? Nie pisz już więcej ,,tutoriali'' ok? :>

Opublikowano

Gryfek, nabijasz posty, hmmm? Nie 2, nie 3, nie 4. Co dziennie natrafia mi się w moje ręce z blogspotu jakiś escape, adventure - prawie w każdym jest labirynt. Zawsze mi się udaje. A po za tym jest to mini tut, a dużo ludzi o tym nie wie, a jest to przydatne.

Opublikowano

Podeślij mi ten escape, udowodnie Ci to na filmie. Na PW oczywiście aby uniknąć spamu.

Opublikowano

@UP Tak jak to wcześniej spomniałem jest to mini-poradnik. A dokładniej porada dla graczy, których denerwuje labirynt i ciężko im się z tym uporać.

Opublikowano

Ja wolę iśc prosto, a jeśli trza skręcać to omijam i nadal próbuję utrzymać kierunek. Jeśli się trzymasz ciągle prawej strony to może wyjść na to że zejdzie ci 5x dłużej bo okrążysz cały laibrynt :) Poza tm nie wiem co ma to wspólnego z minecraftem. LABIRYNT to niekoneicznie musi być MINECRAFT

Opublikowano
Nie przydatne

Bardzo was proszę o nie pisanie takich postów, jest to naprawdę zbędny spam. Uzasadniajcie tą odpowiedź, nie zaśmiecajcie mi tematu.

Opublikowano

A mi się podoba :) I zadziałało na paru już labiryntach! ;) Polecam

eJwLyMwvKUrN9nXmcq7KyS_PTM1WqFIIAAlm55cnKoQUVSbp6elxBcCV-WbmpSYXJaaVcAWX5hVlFqdyGRpZIDAAb90Zvg~~.png

mca.png

Osiągnięcia:

10

20

50

100

120

150

200

300 X

400 X

500 X

700 X

1000 X

Proszę, administracjo, zdejmijcie mi trochę % :)

Opublikowano

To jest raczej Mini-TuT, jeśli zamierzasz robić właśnie "takie poradniki" to umieszczaj ten prefix.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...