Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]sony ericsson xperia x8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem. Gady włączam aparat jest czarny ekran, dwie ikony -- Aparat + Okienko I Otwarte okienko z czterema choćby ściankami, góra , doł, prawa, lewa środek i boki otwarte... Wie może ktoś co się stało? ...

Nie wiem czy oddawać do reklamacji , czy co zrobić...?

Telefon kupiony w firmie T-MOBILE. Na początku działał, teraz coś się zepsuło , pomożecie?

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Nie straci gwarancji jak zrobi to orginalnym programem od SE (bodajrze SEMC flasher).

Zrob wipe, czyli przywroc ustawienia fabryczne i powinno sie naprawic.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Sory ze tak późno pisze.Ale ja ciemny jestem, możecie mi wytłumaczyć jak to zrobić? Ja bym chciał oprogramowanie zmienić na 2.2, czy lepsze... Ale boje się ze mi się telefon zepsuje, nigdzie nie znalazłem zadnego dobrego poradnika.

Więc prosił bym o wytłumaczenie,bo coś tam piszecie ,, zrob wipe '' Ale jak, o co chodzi?

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

to lepiej nie rób nic jak z takim zakresem zerowym wiadomości co i jak robić, najpierw to odblokuj telefon bo nic lepszego co masz na razie nie ma

ps. są odpowiednie fora i tam szukaj informacji o SWOIM telefonie jak to zrobić np : forum.android.com.pl

@

wgrywanie softu od nowa to nie utrata gwarancji, każdy może to zrobić

wgrywanie nowszego (poprawionego ) softu wraz z odblokowaniem telefonu ( odblokowanie bootloadera ) też nie powoduje utraty gwarancji jeśli chodzi o uszkodzenia części/podzespołów elektronicznych

wszystkie uszkodzenia spowodowane innym softem niż oficjalny i wszystkie inne uszkodzenia czy problemy jakie spowodował telefon/oprogramowanie dopiero powodują utratę gwarancji i producent nie bierze za nie odpowiedzialności

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

zmieniać soft się opłaca :) też posiadam x8'ke :) z androidem 4.0.4, oc 800mhz i swap, bardzo polecam, tel jest mega szybki :) oczywiście licz się z możliwością uceglenia telefonu podczas łamania bootloadera :) ale w razie czego telefon do mikrofalówki i na gwarancje :D wymieniaja ci plyte glowna i masz nowke telefon ;]

Opublikowano

nie ma możliwości uwalenia telefonu w czasie ściągania bootloadera ( no może 1 na 1000 telefonów się uwali ) , to standardowa regułka

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

sam sobie poszukaj na forum np : android.com.pl

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Gdy podłączasz Telefon do kompa instaluje ci się program od odświeżania softu.

Odśwież soft i będzie wszystko dobrze.

( Nie tracisz gwarancji tym sposobem :)

GirL_B4SS.png
Opublikowano

Gdy podłączasz Telefon do kompa instaluje ci się program od odświeżania softu.

Odśwież soft i będzie wszystko dobrze.

( Nie tracisz gwarancji tym sposobem :)

Nic mi się nie instaluje, po prostu się podłancza.

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Ustawienia -> sony ericsson->łącznoś->Instal Pc compain ;)

W Sony Ericsson jest tylko:

Aparat

Informacje o użyciu

Pobieranie ustawień

Ustawienia Timescape™

A mam, jak podłączyłem USB

Zrobiłem , i wyskoczyło mi ,, Telefon jest już zaktualizowany '' . I co to miało zrobić? . Bo aparat dalej nie działa

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

albo oddać na gwarancje to raczej nie boli i nic nie kosztuje

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...