Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] bota ktory bedzie wbijal skille na p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/493257-spis-botw-bugw-tutoriali-i-programw-prywatne-i-globalne-serwery/

Jeżeli tam nie znajdziesz to napisz na PW, poszukamy.

Opublikowano

Zaraz dodam innego tylko zauploaduje go na 2Shared'a bo na MPC go nie ma.

@Edit

KD Reader v.1.3 - Bot, który automatucznie czyta nam kamyki duchowe - kiedyś korzystałem z wersji 1.2 i był znakomity 1.3 jeszcze nie testowałem ponieważ od dawna już nie gram na Privach.

Nie podam dokładnej instrukcji obsługi, ale paczka zawiera folder pack (pliki z tego folderu musisz wrzucic do folderu pack w grze i podmienić je - pamietaj o kopii zapasowej)

następnie odpalasz metka najlepiej w trybie okienkowym 1024x768 x32 (32bit kolorów - koniecznie).

Bot działa na zasadzie PixelSearch więc gwarantuję że bana nie dostaniecie ponieważ działa on jak zwykły gracz tzn. "patrzy" na okno gry i odpowiednio klika itemki, przyciski itd.

USUWAM

**UWAGA!! wasz antywirus może wykryć paczkę jako wirusa ponieważ bot został napisany w AutoIT (chyba - nie znam sie ;)) i automatycznie rusza myszką, dlatego też na czas działania bota polecam wyłączyć zaporę antyVirową lub dodać bota do listy wyjątków.

//Skan strony a nie pliku więc usuwam.

56192811659226831322.jpg

Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - S. Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...