Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Poszukuje serwera Lastchaos

ProZiomeX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje serwer LC na którym można zrobić cienia hs dropią dosyć szybko expi sie na potworkach nie na misjach jest możliwość nabicia paska exp leci tak w miarę dobrze i nie bylo gold hacka na tym serwie

Mianowicie szukam serwera na którym można było by się rozerwać odciąć się od codzienności.

Jeżeli możecie proszę o propozycję jakiegoś oragniętego Serwera LC

Z góry dziękuje ! ;)

Opublikowano

,, expi sie na potworkach nie na misjach ,,

Nikt Ci nie kazal robic misji...

//Zakaz handlu.

Opublikowano

last chaos 777 albo mystery

Pomogłem daj Like

Opublikowano

jakie kolwiek LC Nie rób żadnej żadnego qwesta Sam robię templara na 777 bez qwestów na bloku 50% już 111 lvl ^^

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Co wy macie z tym cieniem może się szybko expi , ale na pvp pada

Pomogłem daj Like

Opublikowano

dokładnie ja specem 146 lvl jadę jak chce ns 165 full cast padają na 4 hity bo skilla nie używam w pvp bo mniejszy dmg acc 3 x 4x 93 ^^ i git

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

dokładnie ja specem 146 lvl jadę jak chce ns 165 full cast padają na 4 hity bo skilla nie używam w pvp bo mniejszy dmg acc 3 x 4x 93 ^^ i git

i frytki do tego... sry, ale 146 spec położy NAJWYŻEJ witch'a, który ma hmm 130lv.

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

hahah dobry jesteś cienie padają jak muchy nawet nie zdążą użyć skili góra 6 hitów i cień ded Wystarczy dobre eq

Mój komputer:

Opublikowano

Cienie to od każdego padają . Osobiście rycka który miał 10 lvl mniej nie mogłem ubić.

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Omg zal mi was....na destiny moim ns-em (162lvl eq 180lvl+0 wep 161+17)wale rk 180 lvl tak jak specy 160(wiekszych lvl niemam szans xD)

Wystarczy umiec grac ta postacia i oczywiscie miec dobre acc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...