Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer Restartuje Sie W Kółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowałem internet z orange,nie działał więc wyłączyłem zaporę systemową,następnie komputer zaczął wyszukiwać sterowniki do modemu,w trakcie tego zaciął się więc go zresetowałem,od tego czasu pokazuje się okno czy włączyć system normalnie,awaryjnie itp,obojętnie co wybiorę komp zwiesza się na chwilkę,potem pokazuje się okno windows xp proffesional jak to zawsze i ładowanie,pod koniec tego resetuje się i tak w kółko,jest jakaś przyczyna tego stanu?da się to naprawić?jestem dosć zielony z informatyki więc proszę żeby odpowiedzi było dość proste i wytłumaczone.

"According to legend, those who are called a berserker are an object of fear; not only for the enemy, but for the allies as well because it is said to kill anything in its path..."

~Serpico

Opublikowano

Jak mam go sformatować skoro się ciągle restartuje i zwiesza ?

"According to legend, those who are called a berserker are an object of fear; not only for the enemy, but for the allies as well because it is said to kill anything in its path..."

~Serpico

Opublikowano

kiedy pojawi się ekran botowania wejdź do biosa, przestaw stacje początkowa na dvd-rom, zresetuj (wkladajac plytke z windowsem), normalnie komp odczytuje OS z dysku, a po przestawieniu bedzie z plytki. Wiec wszystko sie bedzie dziac przed ladowaniem windowsa = brak restarta. Proste?:D

Opublikowano

Pisałem że resetuje się przy ''ładowaniu'' systemu a nie włączeniu.

Tyle że dvd jest popsute,powiedzcie mi tylko jak tego ciecia sformatować,nie mam dla dziada litości.

~Serpico

Opublikowano

I za każdym razem płytkę ? ;/

Powiedzcie mi już jak go zformatować,po 1,5 roku mu się należy eutanazja.

Nic się nie dzieje jak wciskam czy włączaniu choćby alt+f2,pierwsze okienka są po 1 s,prawie od razu skacze do wybierania jak uruchomić.

~Serpico

Opublikowano

Dałem f8 i wyłącz resartowanie się systemu w przypadku wykrycia błędu bla bla bla...

Pojawił sie NES,i pisało:

Pojawił się problem i system windows zostanie zamknięty,aby zapobiec uszkodzeniu komputera.

Unbountable_boot_volume

bla bla bla,pod koniec coś takiego,a to jest raczej ważne :

0x000000ED(0x823cc900,0xC0000006,0x00000000,0x0000000

Pisało też żeby załączyć tryb awaryjny i usunąć ostatnie wgrane sterowniki,tyle że awaryjny też się resetuje,włączany przez f8 to samo.

~Serpico

Opublikowano

Może zasyfiony?

Jak się resetuje podczas formata-przeczyść miałem to samo...

Instalowałem coś i nagle się wyłączało...

A jak już się zainstalowało to się wyłączało nawet przy tibi -.-

Opublikowano

Przeczyściłem go dmuchawą,kurzu tyle że się prawie udusiłem,nadal to samo,zaniosę go dziś do informatyka,może jakoś naprawi.

~Serpico