Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Gra na czitach + zablokowane logi z Hackshielda

Black*Machine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

1.Czy jeżeli Nexon nie dostaje logów z gry to może stwierdzić że zmodyfikowałem grę ??

2. Szukam 3 osób do wspólnej gry na czitach w szybkim czasie wbicie belki. na Ftekach. Oferuje kanałem ts'a, do którego nikt proszony nie ma dostępu. Wymaganie które mam to posiadanie programu ts3 oraz mikrofonu.

Pozdro

Opublikowano

1.Jeżeli spatch-ujesz grę z modami to tak, a jeżeli nie to nie.

Chyba, że grasz na chamsie, i nawalasz prefire to ban murowany, jak ktoś cię nagra

9368_gold.png

Opublikowano

Prefire to tam jeszcze pestka bo jak grasz w zupełnej ciszy z dobrymi słuchawkami

na głowie to grasz lepiej niż z wh i czasem dobrzy gracze wyskakują z prefire ...

Tyle że jak tak będziesz robił akcje jak ktoś np idzie lub stoi w miejscu to banik ... :)

A jak ty chcesz zablokować logi z HS ? -.-

2096247301.png

Opublikowano

Prefire to tam jeszcze pestka bo jak grasz w zupełnej ciszy z dobrymi słuchawkami

na głowie to grasz lepiej niż z wh i czasem dobrzy gracze wyskakują z prefire ...

Tyle że jak tak będziesz robił akcje jak ktoś np idzie lub stoi w miejscu to banik ... :)

A jak ty chcesz zablokować logi z HS ? -.-

Tutaj jest tak że nie da się całkiem wywalić Hackshielda i odpalać przez swój exe.

Masz tam w Hackshield 2 pliki tekstowe, które zawierają informacje za każde włączenie i crashowanie gry etc.

Można powiedzieć że plik tekstowy jest piszany przez maszynę, którą ciężko odczytać. hshield.txt (praktycznie przez nas jest nie do rozkodowania)

Oznacza to że jeżeli w D3D będziesz robił lewo, prawo to mogą Ci to udowodnić jak mi kiedyś tam xD

Kolejna sprawa co gorsze jest jeszcze HSUpChk.txt, który dodaje tam niepotrzebnie liczby gdy gra się na cheatach. Testowałem to kiedyś i również mi za to potwierdzili.

1. Kasujesz zawartość pliku tekstowego i zapisujesz plik.

2. Prawy >> Właściwości >> i zaznaczamy Tylko do Odczytu.

3.Mógłbyś się rozpisać o tym prefire bo szczerze mówiąc to chyba po raz pierwszy się z takim słowem spotykam.

4. Jakie będą najlepsze słuchawki do gry + mikrofonem

Opublikowano

Prefire ? Jakby Ci to powiedzieć ... na przykład słyszysz kogoś jak biega za rogiem lub zaraz za ścianą i

wybiegasz od razu z namierzeniem na niego i czasem się tak zdarzy że robi się to odruchowo i

nie raz strzeli się jeszcze w ścianę zanim się do niego wyskoczy, żeby jak najwięcej kul wpadło w przeciwnika. :)

Nie wiem jak można to lepiej opisać :D Napisz do mnie w grze (nick taki jak na forum) to Ci pokaże na czym to polega.

2096247301.png

Opublikowano

1. Tak, mogą Ci przeskanować komputer albo podczas zmiany modeli (co obecnie jest niemożliwe z powodu braku bypassa) czy też wallhacka to dostaniesz bana.

Co do aktualizacji, to są brednie jakieś, samemu patchuje wallhacka od pół roku i nic się nie stało ;).

Prefire jest wtedy kiedy nie widzisz przeciwnika a już go strzelasz, to jest niemożliwe byś go zobaczył czyli masz chamsy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...