Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Burdel syf i tak dalej.

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy spośród tych wszystkich gówien które nazywają się prywatnymi serwerami znajdę jakiś normalny? Tego typu jak ECSRO? SJSRO? SWSRO? itp?

Bo co ściągnę to albo ludzi 0 nikt nie gra.Albo maks lvl to +11 sety itp.

Jeżeli ktoś z was ma taki serwer prosiłbym o namiary. Grało się kiedyś w silka i znów chce się pograć. A to jest jak z jazdą na rowerze tego się nigdy nie zapomina...

Opublikowano

Wszyscy przenoszą się na inne gry, choćby na Archlord czy WOT... to już nie to samo co kiedyś.

Opublikowano

No jest dokładnie tak jak mówisz, kiedy właśnie mi inne gry nie podchodzą... Próbowałem w AIONA ale to nie jest to samo..

Opublikowano

Silkroad-R oficjalny, sam komentowałem to jako epic fail... Myliłem się. Po dodaniu tych Camp na mapach, wielu nowych questach, jest to silkroad w którego chciałbym grać... Zmieniło się też trochę jak dodano 10,11,12dg, ale to nie jest problem, ludzie tak mówią i płaczą, że jest to syf i tyle... Widocznie nie widzieli syfu bo syf to ten ich privek... Grając teraz w sro-r czuję się trochę jak w wowie... Dziwne, ale oni naprawdę zmierzają w lepszą stronę silkroadu. Teraz można nawet na 20lvl karawany przewozić więc to też jest dużym plusem, szkoda ze takim późno to dodali ale jest :D Moja rada, pobierz Sro-R i pi***ol te prywatne servery ;)Żaden nie będzie taki doskonały i taki dopracowany jak sro-r.

PS. Teraz nie expi się tak monotonnie, na 5lvlu poszedłem do camp w jangan zrobiłem 3 questy i mam prawie 2lvle do przodu :) A jeżeli Ci już silk nie pasuje to znajdź kumpli i spróbujcie razem wszyscy zagrać w wowa, bo jest to dosyć rozwinięęętaaa gra :P

Opublikowano

są prywatne serwery z 500+ graczy. Są takie gdzie nie wszyscy mają super sety, ale jak wolisz raty x1, bot online żeby osiągnąć FB +5 seta zamiast sobie grać miesiąc i mieć wypasioną postać i normalnie grać z silk itemami itd. to Twoja sprawa. Każdy robi to co lubi tylko nie mówcie mi, że na jakimkolwiek silku o ratach x1-x2 coś zrobicie bez bota... tam to polega na mbot 24/7 8/8 i tyle. Na prywatnych serwerach jest lepiej :)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Czy spośród tych wszystkich gówien które nazywają się prywatnymi serwerami znajdę jakiś normalny? Tego typu jak ECSRO? SJSRO? SWSRO? itp?

Bo co ściągnę to albo ludzi 0 nikt nie gra.Albo maks lvl to +11 sety itp.

Jeżeli ktoś z was ma taki serwer prosiłbym o namiary. Grało się kiedyś w silka i znów chce się pograć. A to jest jak z jazdą na rowerze tego się nigdy nie zapomina...

odiwedź strone SSE mają zajebisty ranking wszystkie powyżej 500 graczy :)

Opublikowano

Jak ci się nie podoba graj na isro !! Prywatne serwery są prawie identyczne !!

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...