Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Kupić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez owijania w bawełnę. Zarabianie polega na wystawianiu opinii, każda opinia to 15 punktów( zajmuje 2-3 minuty, a po przeliczeniu, wychodzi że za jedną opinię możemy "dostać" nawet 50gr). Za ok 600 punktów masz już koszulkę a za 1000 mrożony kufel do piwa, za 1500 doładowanie GSM 25zł zaś za 5000 fontannę do czekolady, a za ok 20 000 aparat cyfrowy( nagród jest wieeeele). Naprawdę warto. Serwis jest godny zaufania, wystarczy miec konto w allegro, gdyż właśnie z nim współpracuje. Jeśli masz konto rejestracja zajmuje 10 sekund. Serwis jest powiązany z allegro.

Natomiast jedną opinię na początku pisze się ok. 3 minuty ( sprawdziłem na sobie), po kilkunastu czas spada do 2,5 minuty. W tej chwili jedna opinia zajmuje mi 2,1 minuty .

50 opinii dziennie= 100 minut = 750 punktów = wymarzona płyta, albo t-shirt. Można oczywiście zbierać na coś bardziej wartościowego.

25zł doładowania GSM to 1500pkt, czyli 100 opinii. Poświęcaj dziennie 10 minut, żeby co miesiąc sobie doładować telefon, lub 2 dni po 50 opinii!

Wejdź na poniższy link, a wszystkiego się dowiesz. Nic to nie kosztuje, nic nie tracisz, a zajmuje zaledwie 10s, a nawet mniej .

Jeżeli ktoś ma ochotę się tym zająć, a przy tym wspomóc mnie, o to refinek:

To jest ukryta treść, proszę

----------------------

Usunięto reflink

//D&G