Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Lodowego Fenixa..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napewno wszystkie pliki wrzuciłeś ? bogdy wpisuje /m id Phoenixa to go nie widać.. a jak wpiszę mount_test id Fenixa nie widać go też..

Opublikowano

Dodawałem Fenixa lodowego do npc2.. nie działał więc dodałem do osobnego folderu gdzie mam normalnego fenixa..

Wpisy

<File archivedPath="d:/ymir work/npc2/phoenix1/motlist.txt" type="0"><![CDATA[extracted\phoenix1\ymir work\npc2\phoenix2\motlist.txt]]></File>
    <File archivedPath="d:/ymir work/npc2/phoenix1/phoenix2.dds" type="0"><![CDATA[extracted\phoenix1\ymir work\npc2\phoenix2\phoenix2.dds]]></File>
    <File archivedPath="d:/ymir work/npc2/phoenix1/phoenix2.gr2" type="0"><![CDATA[extracted\phoenix1\ymir work\npc2\phoenix2\phoenix2.gr2]]></File>
    <File archivedPath="d:/ymir work/npc2/phoenix1/phoenix2.msm" type="0"><![CDATA[extracted\phoenix1\ymir work\npc2\phoenix2\phoenix2.msm]]></File>
    <File archivedPath="d:/ymir work/npc2/phoenix1/run.gr2" type="0"><![CDATA[extracted\phoenix1\ymir work\npc2\phoenix2\run.gr2]]></File>
    <File archivedPath="d:/ymir work/npc2/phoenix1/run.msa" type="0"><![CDATA[extracted\phoenix1\ymir work\npc2\phoenix2\run.msa]]></File>
    <File archivedPath="d:/ymir work/npc2/phoenix1/wait.gr2" type="0"><![CDATA[extracted\phoenix1\ymir work\npc2\phoenix2\wait.gr2]]></File>
    <File archivedPath="d:/ymir work/npc2/phoenix1/wait.msa" type="0"><![CDATA[extracted\phoenix1\ymir work\npc2\phoenix2\wait.msa]]></File>
    <File archivedPath="d:/ymir work/npc2/phoenix1/wait1.gr2" type="0"><![CDATA[extracted\phoenix1\ymir work\npc2\phoenix2\wait1.gr2]]></File>
    <File archivedPath="d:/ymir work/npc2/phoenix1/wait1.msa" type="0"><![CDATA[extracted\phoenix1\ymir work\npc2\phoenix2\wait1.msa]]></File>
    <File archivedPath="d:/ymir work/npc2/phoenix1/wait2.gr2" type="0"><![CDATA[extracted\phoenix1\ymir work\npc2\phoenix2\wait2.gr2]]></File>
    <File archivedPath="d:/ymir work/npc2/phoenix1/wait2.msa" type="0"><![CDATA[extracted\phoenix1\ymir work\npc2\phoenix2\wait2.msa]]></File>
    <File archivedPath="d:/ymir work/npc2/phoenix1/walk.gr2" type="0"><![CDATA[extracted\phoenix1\ymir work\npc2\phoenix2\walk.gr2]]></File>
    <File archivedPath="d:/ymir work/npc2/phoenix1/walk.msa" type="0"><![CDATA[extracted\phoenix1\ymir work\npc2\phoenix2\walk.msa]]></File>

Dodałem do npclist.txt

Dodałem zapytanie do mob_proto w Navicat..

Wpis do mob_proto Client..

I nadal nie działa.. zwykły fenix którego brałem z xmas_patch normalnie śmiga.. a ten nie..

Opublikowano

No właśnie już próbowałem na 10000 sposobów i nie działa ..

Może ktoś sprawdzić u siebie ?

Lub podesłać kompletne pliki , działające ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...